Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27-10-2009, 10:03 AM   #11
quake
Banned

Default Re: Problem????

Quote:
Originally Posted by Hepek View Post
Moze li savjet, posto sam poceo i sam sve ucim i radim,jer u blizini mene nema ni jednog jedinog producenta a da zna bolje od mene
Kako da sa dva plugina obradim recimo vokal ili gitaru, sta da stavim ???
Ajd nemoj da te mrzi pa da napises
Recimo Charles Dye radi sa po 4-5 plug inova po kanalu u proseku i kada ga gledas kako radi,sve to itekako ima smisla,ali....tu na scenu stupa HD3 pa on ne mora da frizuje nista a sve je stabilno i neoptereceno.Ja sam jedno vreme "stedeo" na plug inovima i nije mi to bilo to....sada stavljam sve sta mislim da bi trebalo da se stavi ali frizujem skoro sve sto nije DSP.Drugacije ti zvuci snimak kada je procesor opterecen 90% a drugacije kada je opterecenje 20%,zbog toga najvise i radim freeze,probaj....Jeste zajebancija to sa frizovanjem ali....to je sto je.Ne znam za stainberg ali u Logicu freeze radi ok i nema problema o kojima si pisao pa ti tu ne mogu pomoci.

Last edited by quake; 27-10-2009 at 10:06 AM.
quake is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules