|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ovlash sam pogledao i one postove na gearslutz-u i ovo je bash bash lepo
![]() Neki ortak se naprzio da pravi ceo desk kontroler, skida maske sa BCF pravi neke nove ... cuda, ludnice ![]() Heh... Je l neko povezao vise BCF-a kod nas i kako ih je vezivao? tamo sam video da ih likovi vezuju primarni valjda na USB... pa onda midijem sve ostale... I da ... Je l postoji neki nacin da se ma koji od ovih midi kontrolera "nauci" vise od quick controll funkcija u Cubaseu koja je limitirana na 8 parametara u okviru jednog kanala? (8 knobova, slajdera, sta god za 8 nekih parametara, jer bi bilo krajnje gotivno da je moguce napraviti kao channel stripove, eq da budu neke kontrole, druge da kontrolisu dinamiku, neke tamo trece, pete sendove itd. Video sam na Youtube-u da je moguce vise funkcija "nauciti" FL... nemoguce je da je Cubase tu "utanjio"? ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer BCF2000 i Logic Pro 8 pitanje | milos | Computer Hardware | 6 | 30-05-2009 01:59 PM |
Gde je BCF2000 tutorijal? | Igor | Tutorijali | 5 | 27-09-2008 03:07 PM |
BCF2000 Midi kontroler - Problem :( | Tribal_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 23-08-2008 10:45 AM |