|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
^bio sam ubedjen da sam ti odgovorio na ovo pitanje, al posto sam senilan (jbg, 25 god, nije malo)i ne secam se...ajmo opet ukratko
![]() Timba je trendseter ![]() ![]() ![]() pozdrav, K! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
timbaland je bio prepopularan josh davno pre ovog albuma.
uglavnom zbog groove-a koji pravi u pesmama, i shto mu skoro svaka stvar bude instant hit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Bas tako. Saradnja sa Missy Elliot, Ludacris, Bubba Sparxxx, itd. Timbaland je oduvek imao svoj prepoznatljiv stil i uvek se izdvajao zvukom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali isto tako Timbaland je i mozda najveci rip off producent (producent koji sempluje celcate pesme i potpisuje ih kao svoje), ja kao hiphop producent sam koristio semplove nekih stranih pesama, ali UVEK na izdanju potpisem orgininalu pesmu i originalnog kompozitora. Evo primera! http://www.youtube.com/watch?v=M4KX7SkDe4Q http://www.youtube.com/watch?v=qpisW9gwbqo Ajde da su to dve- tri sekunde, ali on covek sempla cele teme i potpisuje kao svoje, ima jos bilion primera. Sad kad sam video da je semplovao nekog Finca koji je napravio tu neku 8bitnu pesmu, pfff, bas ono mi grtko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Znam ali kao sto i sam kazes, ima bilion primera i to ne samo za Timbalanda. Jbg, moze mu se.
![]() Sto se tice semplovanja, ide DJ Premier pa onda 10 praznih mesta. Naravno, mislim na kreativnost i umece semplovanja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jedni od mojim omiljenih hiphop producenata danas su definitivno Sid Roams, ALI svi ti ljudi su hiphop producenti, a ne dens producenti ala Timbaland ili makar ono sto danas radi... Tako da ne djubrimo vise temu, ako neko oce nek otvori temu "hiphop producenti" pa da se svadjamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Naravno, sve koje si nabrojao su vrhunski producenti ali ipak, za mene licno je Premier na vrhu liste, a i 9th Wonderu je sigurno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-=Koliko visoko cujete?=- | ProkDu | Razno | 37 | 31-10-2006 12:24 AM |
Uad I Koliko Vredi | djivan | DSP forum | 10 | 24-05-2006 11:31 PM |