|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kako se pravilno kaze, Irak, ili Iran...
Ako se budes tripovao oko konvertera daleko ces da doguras, sve do Rumskog pa onda nazad i to sve pesice, a kilometraza je velika... Isto ce ti biti i ako se budes tripovao i oko drajvera, mozes da verujes u jedno, ili drugo, generalno bolje sedi, sviraj i stvaraj, obe sprave rade u smislu funkcionisanja... Ako se budes tripovao oko mixanja OTB, samo se tripuj, bar ce ti zivot proci u testiranju i isprobavanju, ako ti je to vec lepse od muziciranja... Uzmi ono sto ti se uzima u startu i neces pogresiti, razlike su takve i tolike da su odavno premasene ljudskim faktorom, zapravo tvojim znanjem, ili neznanjem, tako da ces gubiti vreme pitajuci sta je bolje, jer boljeg nema, vec samo goreg, a to je vec neka druga filozofija... Uvali se u stolicu i sviraj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
"boli me dupe za irak i iran, oni se kokaju a ja sam miran" citat-
(bora čorba priča gluposti) Pitam zato jer sam se već jednom zaje** sa project mixom, već drugi put rikava (firewire čip najvjerovatnije) a prvi put mi majstor nije znao reć ?ta je riknuo pa je promijenio čitavu digitalnu ploču i sad mi ovaj drugi ka?e vjerovatno je firewire čip i to nije problem toliki, ali brate dva put u par mjeseci. propalo mi par finih projekata u to vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Digi 003 rack je odlicna karta.Imam istu!Imas i ProTools a besprekorno radi i Nuendo ili Cubase.Moj drugar ima FF800 i Nuendo radi extra na njoj (nista bolje i stabilnije od 003)ali nema ProToolsa.Kvalitet zvuka jedne i druge?Razlika je totalno zanemarljiva!Poslusaj savet KRAVADINKE.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi opusteno... Najbolji je onaj koji vam odgovara za rad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
jel istina da su na digi 002 bolji preampi (focusrite neki, navodno) nego na digi 003? to mi je neko rekao, ba? me zanima?
jo? uvijek nisam kupio novi interface, bio mi je popravljen project mix pas sam mogao radit fino ono ?ta sam radio, ali sad moram snimit profi album i moram nabavit pravi interface i jedan dobar preamp. Iista je dilema, sad je i trilema sa focusrite liquid saffire 56, ali i dalje mi ff800 vodi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
teško ćeš se leba najesti od profi snimaka sa preampa sa kartica. To više služi za talkback i demo snimanje neg za išta mudro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Pa ka?em ti da ću nabavit i jedan preamp za sada, pa poslje polako nadograđivat preampe, i tako neću bubanj snimat, tako da če mi bit dosta jedan solidan preamp, kad nabavim vreću mikrofona onda idem na bubanj
![]() ali o tom po tom... Ni?ta mi ne iskače osim firefacea800 kao konkirencija.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|