|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
si ti to napokon doshao u srbiju ili bi da mu platish kartu?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
uh brate, ja sam mnogo cesce u srbiji nego sto ti mislis
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
MAO
|
evo nekih fri?kijih
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
MAO
|
i re?ija u mraku
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
![]() ![]() Jedan zanivljiv studio u njemačkoj. Tamo smo radili dolbi za film. Sat je 1000e. Baziran je na Pro Tools-ima. Na donjoj slici je moj prijatelj Bla? koji je sav izbezumljen jer mu nisu dali zapalit cigaretu u studiju .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ej pozdrav....bubanj do jaja
Za?to su ti overi tako nisko? Tako sam ih i ja stavljao, ali sam ih kasnije digao puno vi?lje i dobivao puno bolje rezultate...kad su mi bili nisko nikako nisam mogao dozirati cinele u mixu jer su klipale u masteringu (mastering limiteru kompresiji---cemu vec), a odkad dr?im vi?lje overe mogu dodavati cinele koliko ?elim a ne smetaju ??? Ne znam... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
MAO
|
pretpostavljam da misliš na spot mikrfone na činelama (beli akg451, duguljasti). Overhead su mi oni crni 414 iza, na jednom stalku na šini, i oni su prilično visoko iznad bubnjareve glave i odlično hvataju ceo bubanj. A ove 451 sam kačio za svaki slučaj, da u mixu imam slobodu da pojačavam određene činele u određenim momentima, i ako zafale generalno. Oni su postavljeni tako da je maximalna separacija između onog što gađaju i ostatka bubnja.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
MAO
|
pretpostavljam da misli? na spot mikrfone na činelama (beli akg451, duguljasti). Overhead su mi oni crni 414 iza, na jednom stalku na ?ini, i oni su prilično visoko iznad bubnjareve glave i odlično hvataju ceo bubanj. A ove 451 sam kačio za svaki slučaj, da u mixu imam slobodu da pojačavam određene činele u određenim momentima, i ako zafale generalno. Oni su postavljeni tako da je maximalna separacija između onog ?to gađaju i ostatka bubnja.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
MAO
|
ko što rekoh, radiš ono što ti treba. Meni treba jedan stereo par da mi slika ceo bubanj, ali mi neretko bubnjari traže neke bizarno bliske pozicije činela, kao da je sama snimana, pa im ovim pružam nešto direktnosti. Na slikama možeš videti i jedan par room mikrofona, udaljen od bubnja, koji slika samo prizvuk sobe.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|