![]() |
Slike vaših studio-setup-ova
Pozdrav svima!
Ovdje sam novi pa mi nemojte zamjeriti ako je ovo već bilo postavljeno pitanje. Zanima me kako izgledaju va?i setup-ovi:) Hvala! |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
4 Attachment(s)
Dobro dosao u klub! Ako ti ove fotke mojeg studia bar malo mogu pomoci, super!:da:
...a sve je pocelo kao bezazlena djecja igra...:rotfl: |
malo stariji topic, ali svejedno :)
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10000 [relativno] aktuelna slika... http://www.jannemecek.net/dump/studioaug05.jpg |
Quote:
Hm, i ja cu tako skoro:hyper: Wanted Gear: Nord Lead 3 Yamaha 01v96 Yamaha CS6x Mackie HR??? ................... i hrpa software-a i kablova:) Zasad imam Roland JP-8000, An1x, DX7, JX8p i Juno 106 Pozdrav! |
1 Attachment(s)
...Evo jos nekih stvarcica:cool:. Neke cu vjerojatno uskoro prodavat;).
|
Nazalost, Ovation nije na prodaju. On mi je zakon za snimanje ritam akusticne gitare, ali cu prodavat drugu slijeva Washburn EA-10 za 300 Eura (u besprijekornom je stanju, 5 godina stara, nije izlazila iz studia) i sestu slijeva (crvenu, rucni rad, vrhunski, cijela je od javora rebrasa) ima Schallerove masinice i konjic, jumbo fretove, jedino ne znam koji su pickupovi (s/s/h), ali rade odlicno. Stara je 20 godina i u odlicnom je stanju. Cijena 250 Eura.
|
3 Attachment(s)
Evo i nekih slika iz mog Pretorian Studija, mogu samo da kazem da je studijski rad naporan i tezak, jer uvek iznova moras zapinjati!:hyper:
|
Quote:
|
|
3 Attachment(s)
prva slika je moj maleni kucni setup.
druga i treca su studio u kome radim.. slikacu racks kad stignem. |
All times are GMT +1. The time now is 07:45 PM. |