|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
ma de sam smrsao...necu da rizikujem da me oduva neki malo jachi vetar
a cini ti se..mada, rezija je bila 3.85 sa 3.10/3-20*2.30 visina.. e sad, soba se smanjila drasticno...a gluva je 2ipo sa 2ipo plus 2.20visina ono, solidna gluva (cini mi se) i sasvim, po meni, dovoljna soba za reziju...cim upoznas svoje monitore vise nema problema (nadam se )...druze, dodji na bleju...mogu da stavim 3 komplexa i 3 tribala najopustenije u reziju ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
si ti to napokon doshao u srbiju ili bi da mu platish kartu?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
uh brate, ja sam mnogo cesce u srbiji nego sto ti mislis
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
MAO
|
evo nekih fri?kijih
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
MAO
|
i re?ija u mraku
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
![]() ![]() Jedan zanivljiv studio u njemačkoj. Tamo smo radili dolbi za film. Sat je 1000e. Baziran je na Pro Tools-ima. Na donjoj slici je moj prijatelj Bla? koji je sav izbezumljen jer mu nisu dali zapalit cigaretu u studiju .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Ej pozdrav....bubanj do jaja
Za?to su ti overi tako nisko? Tako sam ih i ja stavljao, ali sam ih kasnije digao puno vi?lje i dobivao puno bolje rezultate...kad su mi bili nisko nikako nisam mogao dozirati cinele u mixu jer su klipale u masteringu (mastering limiteru kompresiji---cemu vec), a odkad dr?im vi?lje overe mogu dodavati cinele koliko ?elim a ne smetaju ??? Ne znam... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
MAO
|
pretpostavljam da misliš na spot mikrfone na činelama (beli akg451, duguljasti). Overhead su mi oni crni 414 iza, na jednom stalku na šini, i oni su prilično visoko iznad bubnjareve glave i odlično hvataju ceo bubanj. A ove 451 sam kačio za svaki slučaj, da u mixu imam slobodu da pojačavam određene činele u određenim momentima, i ako zafale generalno. Oni su postavljeni tako da je maximalna separacija između onog što gađaju i ostatka bubnja.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
MAO
|
pretpostavljam da misli? na spot mikrfone na činelama (beli akg451, duguljasti). Overhead su mi oni crni 414 iza, na jednom stalku na ?ini, i oni su prilično visoko iznad bubnjareve glave i odlično hvataju ceo bubanj. A ove 451 sam kačio za svaki slučaj, da u mixu imam slobodu da pojačavam određene činele u određenim momentima, i ako zafale generalno. Oni su postavljeni tako da je maximalna separacija između onog ?to gađaju i ostatka bubnja.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|