|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Van Gog zvuci 3 puta bolje od Negativa, mada Negativ ima boljih pesama.
Bubanj je, na zalost "TEHNICKI NEISPRAVAN", a ne "sirov" (za definiciju "sirov" preslusati recimo par albuma Lenija Kravica...). Ima raznoraznih faznih problema sa istima, neki tragican, nenastimovan dobos i mogao bih komotno reci da dosta vremena unazad nisam cuo gori bubanj kod nas. Mix, shodno ovome, prilicno nesretan. Imam utisak da je postojao pokusaj da se masteringom kompenzuju ovi nedostatci, ali evidentno uzalud... Nasuprot bubnju, gitare su mi extra, bas takodje, a Ivana peva kako je uvek pevala, pa to ne dovodim u pitanje. Pesme su mi dobre, slusam vec neko vreme CD u kolima, ali nikako da naucim da zanemarim ove nedostatke i uzivam u pesmama... ![]() Da zakljucim, CD "Spusti me na zemlju" bi bio jedan od boljih muzickih ostvarenja ovde da je paznja jednako posvecena kako muzici, tako i tehnickom delu i produkciji, koja je ocigledno zakazala.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|