|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dakle evo me, nekoliko dana intenzivne plaže.Huh , ko će to izdržati :P
Rifovi su za medalju.Dakle, kao da slušam Audioslave, što mi se dopada, je l'. Zaista mi se produkcija ne sviđa.Da li je to samo do mene ili ne - ne znam.Ako je to to što su oni htjeli, onda ok, ali na onakve rifove, onakav ton doboša, hmmm, ne znam boga mi. Već mi je u glavi non stop pjesma Julija.Odličan tekst. E da, jesam li zaboravio da kažem da su rifovi , preeeedobri ![]() Aranžmani odlični - po mom ukusu ![]() A Ivana pjeva kao anđeo.Dakle jedino što mi se ne sviđa je kompletan saund - kvalitet istog.Po mom ukusu loša produkcija.A sve ostalo - ubija !
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
primitivna produkcija al' meni se svidza cist primitivizam rnr, vuce mi malo cak na Majke pogotovu sto su od istih maznuli foru "da li ti se svidzam"
![]() daklem dosta mi se svidza, rokachina bez puno miksanja kurcolomacija i *edenja *ovana ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
e jeste sad.. odjednom zvuk nije bitan... ma ajte molim vas...
pero defformero u odnosu na ovo zvuci ko da su imali milionsku produkciju... stvari inace stvarno nisu lose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je odlicna produkcija. Jedino sto moze da stane na crtu sa poslednjim Van Gogh-om!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Fino,fino.Koja ekipa je radila na albumu ?
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Brutalne pesme! Super produkcija! Live atmosfera. Sta ces vise?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Realno, meni se cini da su oni bash ciljali na ovakvu siroviju produkciju, inace sigurno ne bi objavili ovakav snimak... Sirov bubanj, gitare bez duplexa, tj samo jedna u sredini, simulacija zivog benda...Tako da sve price o produkciji i zvuku padaju u vodu i stvar su licnog ukusa...
![]() Sto se tice pesama svidja mi se samo par, na polovini albuma uglavnom me smori, ali to je vec druga diskusija... U svakom slucaju Srbiji zaista vrlo, mnogo, neizmerno trebaju bendovi poput Negativa, Van gogh-a i slicnih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@Lucky: ? po cemu? Nisam preslusao ceo Van Gog ali spot i par youtube snimaka mi govore da je to malo vise truda ulozeno? Poz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
milan strip je radio koliko znam ..
nisam cuo album ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nazalost, ali nasa danasnja rok muzika se svodi samo na trudove. Koji nikako da se zavrse porodjajem! Last edited by LACKY; 17-10-2009 at 01:53 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|