|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Pa to je ustvari zaista bila nekakva familija. Peja, Gedža i ja se između sebe i dalje zovemo "Cobra", bez obzira na to što je Gedža otišao iz benda pre snimanja drugog albuma. Ali nećemo više o Familiji, mada mi je drago što ti je žao
![]() ![]() Nazad na temu: Nisu samo muzikanti u problemu, ni stolarima ne ide bolje. Moj dobar drugar, super stolar je prestao da se bavi tim zanatom kada je shvatio da se pod "stolarijom" podrazumeva sklapanje ploča od iverice po meri. Mislim, on taj konfekcijski posao radi FENOMENALNO, njegove kuhinjske fijoke se zatvaraju putem misli, "krojne liste" su mu fenomenalne, pazi na svaki milimetar nagiba kada sklapa vrata... super. Jedino što je skuplji od likova koji su sebi i komšiji sklepali policu za cipele i odmah dali oglas da "rade stolariju po kućama". Čovek se zaposlio u privatnoj firmi koja ugrađuje kamine, putuje po Crnoj Gori i projektuje fensi ognjišta lokalnim Rusima, pošto je zaista kreativan čovek. Jedan od najkreativnijih koje poznajem. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 16-10-2009 at 03:14 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |
?to kada kreativnost zapne? | ANITA | Razno | 38 | 13-01-2007 06:47 PM |