Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-10-2009, 09:09 PM   #11
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Jedemo najmanje mesa u Evropi !!???

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Slazem se sa ovom konstatacijom i jos bi dodao ,ne da cemo biti manje agresivni nego necemo imati snage i volje za zivotom.
U joj, ako ljudskoj rasi treba meso da bi imali volju za ?ivotom, evolucija je stvarno nerealiziran pojam.
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2009, 10:14 PM   #12
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Slazem se sa ovom konstatacijom i jos bi dodao ,ne da cemo biti manje agresivni nego necemo imati snage i volje za zivotom.
evo ja vec 17 godina nemam ni snage, ni volju za zivotom
lesha is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2009, 12:09 AM   #13
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
evo ja vec 17 godina nemam ni snage, ni volju za zivotom
... znaci ti si taj sto nam kvari prosek ... cccc... gde je sad drustvo za zastitu voca i povrca...
Old 14-10-2009, 12:41 AM   #14
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANITA View Post
U joj, ako ljudskoj rasi treba meso da bi imali volju za ?ivotom, evolucija je stvarno nerealiziran pojam.
Mo?da ne treba ljudskoj rasi, ali mislim da rudaru na kraju smene vi?e volje za ?ivotom uliva ramstek nego supa od brokoli. A ljudska rasa nikako da se otarasi tih ?ljakera.

Pozdrav,

Vasa
Old 14-10-2009, 12:52 AM   #15
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Možda ne treba ljudskoj rasi, ali mislim da rudaru na kraju smene više volje za životom uliva ramstek nego supa od brokoli. A ljudska rasa nikako da se otarasi tih šljakera.

Pozdrav,

Vasa
pronadji negde ishranu prema krvnoj grupi pa ce ti neke stvari biti jasnije, meso ne odgovara svima

evo jedne korisne stranice
http://www.dadamo.com/typebase4/typeindexer.htm
lesha is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2009, 01:31 AM   #16
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

... eee odma' sam se iznervirao i dodje mi da bijem nekog ... prva na listi Slanina... i za sve krvne grupe "Avoid"... mis'im... kakva je bre to ishrana bez slanine ...
Old 14-10-2009, 03:22 AM   #17
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

To sa ishranom po krvnim grupama... slusao sam skoro neke jako strucne i cenjene lekare koji kazu da je to nebulozno i da je stvar pomodarstva... Cekam samo da uvedu ishranu po horoskopskim znacima (ali ne po ovom klasicnom nego po specijalnom asirskom) i mislim da ce to biti prava stvar ...e sad, ne znam koliko tu sta ima smisla, ali moram da priznam da sam jedva docekao, jer to opravdava moju alavost ja bez snicle kao da nisam jeo...
zmaj is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2009, 03:32 AM   #18
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

bogami ni ja nemam ništa sa ovim. Ove godine sam uveo da uglavnom u svakom obroku jedem meso (ne kobasice i slične akcije nego šnicle, roštilj i kuvano meso), i pored toga dosta povrća, i evo, za nekih 6 meseci nestadoh čitavih 20kg. Ne zajebavam se. I da, osećam se jako zdravo, krvna slika mi je odlična, a bogami imam i volje za svime i svačime
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2009, 07:31 AM   #19
idekius
Mason

idekius's Avatar

Ovaj podatak verovatno nema veze sa životom!
Barem ljudi koje ja znam. Sve samo domaćini od ića i pića!
Max i Šimpraga su poprilično upoznali kuhinju juga Srbije. Kafane koje peku pogače ispod crepulje (keramički sud koji se zatrpava u žar), služe pite od domaćih, sukanih kora, spravljaju izvanredna kako ovčija, isto tako i praseća, a Boga mi i jagnjeća pečenja , a da ne pričamo o rebarcima na kajmaku, Kradjordjevim šniclama itd.

Usput, ti (obrazovni) objekti su prepuni i često ne može da se nadje mesto, jer su cene smešne! Ne znam da li će te verovati, ali za 2000 dinara se dve osobe overe od klope u kafani, a u tu sumu je ukalkulisano i koje osvežavajuće alkoholno piće (recimo litar-litar)!

Mi koji živimo u gradu smo uskraćeni tih jesenjih radosti, ali, kad odem kod keve u Nišku Banju, vidim kako tamo funkcionišu domaćinstva. Ko za zimu ne uštekuje kućnog ljubimca od kojih 100 kg (nešto što je do nedavno radosno trčkaralo i skičalo u nekom seoskom dvorištu) i ne napravi od njega razne makrobiotičke poslastice ( čvarvi, dimljeno meso itd.), taj se smatra neozbiljnim jebivetrom

Znajući mentalitet Srba, sumnjam da su podaci tačni...
S?obzirom na to da se radi o anketi, ne bi me čudilo da su izigravali nevinašca: -Ko ja?!?!? Ja meso i ne jedam! Ma šta vam pada na pamet! Ja sam, znate, ljubitelj zdraaaaave ishrane! Alkohol i masnoće su meni strani! Čim ustanem meditiram, potom popijem čaj, idem na trčanje i apstiniram od sexa! (dok iza ledja briše zamašćene prstiće kojima je do malo pre prebirao po rebarcima)
Ma da.. jedu isključivo Kornflex i preradjevine Kornfleksa! E sad... šta nas briga kako su oni krstili svoje prase. -Kornflex, korni... Korni... dodi ovamo

Last edited by idekius; 14-10-2009 at 07:34 AM.
idekius is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2009, 08:58 AM   #20
kejkz
banned

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Ne znam da li će te verovati, ali za 2000 dinara se dve osobe overe od klope u kafani, a u tu sumu je ukalkulisano i koje osve?avajuće alkoholno piće (recimo litar-litar)!
Bogami, ima ovde, u gradu belome (ajd da iskoristim taj naziv, makako netacan), kafana u kojoj za te pare mozes da se takodje razvalis. Ali, koja je, e to ne mogu reci, raspricacete, pa gde cu ja onda jesti, kad ne bude bilo mesta... mada ga nema ni ovako... vikendom
kejkz is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules