|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Čiko, ni ja ne znam da kuvam, ali ne poku?avam da obja?njavam kuvarima kako se pravi dobra klopa... pr?eći smznute filete oslića na tiganju.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
da, izvini. bas cesto gresim u izrazavanju. uzas...
dakle, ja znam da rmxujem. jednostavno to ne radim. a pamet ne solim nikome, tako da me zaobidji s tim izjavama. Last edited by Flamez; 11-10-2009 at 06:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Mislim da ću te zaobići i sa izjavama i u principu.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
tako mator, a sujetan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]()
e jbg
![]() napljujes lika da mu je glup remiks, kazes da ces nam ti objasniti kako se to radi, okacis nesto potpuno nezanimljivo po misljenju coveka koji je verovatno najkompetentniji da prica o tome (i slozio bih se sa tom kritikom), a potom ostale ucesnike koju uvidjaju da je bilo bolje da cutis u startu, nazivas sujetnima ![]() Oraspolozio si me zaista ![]() a i awacs Quote:
![]() Nemoj da se jutis, ne znam koliko sam realan i koliko sam blizu istini, ali moj licni utisak je da si se arogantno poneo ... Mogu da razumem i argument da znas sta je dobra hrana, tj. dobra muzika, kao slusalac, ali da kazes da znas bolje, a onda okacis stvar koja definitivno nije bolja ... Jos ce ispasti da svi mi nemamo pojma ... Da ti nisi sin od ovog aleka koji je jedini u pravu? ![]() Last edited by SumAnuT; 11-10-2009 at 03:36 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
@sumanut: po (bilo cijem) misljenju:
svi mi razlicito razmisljamo. da ne razmisljamo, forum ne bi imao svrhu. po mom misljenju, sexy back je daleko bolji i mastovitiji rmx od kokete. po vasem nije i to je skroz u redu. evo ga iskreni smajlisa ![]() e sad, da napises da sam napljuvo lika i napisao da mu je rmx glup je van svake pameti, jer, jednostavno, nisam. ne znam odakle ti ta ideja. ne postoji moj post koji to, makar, i nagovestava. moji postovi, vezani za istog, sadrze: 1- pohvale predjasnjih radova 2 - vidjenje aktuelnog (malo opsirno i gradskim jezikom, ali, opet, samo vidjenje) i 3 - ideje za unapredjenje. bez pljuvanja, bez trunke arogancije, zato, stvarno, iskulirajte s takvim navodima. a sto se awaxa tice, covek mi, ladno, napiso 'mojne solis pamet'. ja mu odgovorim da mi ne pise takve stvari, on se naljutio? daj, bre... Last edited by Flamez; 11-10-2009 at 01:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]()
@dabear:
Quote:
http://www.box.net/shared/r9qcd9d0r7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
flamez nije nigde pljuvao rmx kokete a njegov rmx sexy back nisam jo? uvek preslu?ao ali hoću!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Aj da se ouzbiljim, sinoc sam bio u malo raskalasnom fazonu. Naravno da nisi, Flamez, pljuvao nikoga, karikiram ja malo, ali poenta je valjda jasna. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
remix, rmx |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DaBear ako te ne mrzi | Coolman | Promocija radova | 2 | 28-10-2009 10:30 AM |
lesha - hard 'n sexy vol. 5 | lesha | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 09-10-2009 08:12 PM |
Sexy Track[320mp3] | cAAc | Promocija radova | 5 | 06-11-2008 11:30 AM |