![]() |
@DaBear:) sexy back 2006 rmx
naravno, nikad dovrsena, jer ne radim rmxe, a ni klupsku muziku uopste, kad smo vec kod toga.
rostiljajte! :grin: http://www.box.net/shared/mc0zbkqyf8 |
Re: @DaBear:) sexy back 2006 rmx
Quote:
Prvo je bilo..."pokazacu vam ja kako se radi remix"..."..mi znalci.." .."..artisticki pristup.." itd itd.. a sad .." znate..ja ne radim remikse...mislim ..znate uopste ne radim klupsku muziku...hmm.."..izvin'te ! Ovaj Remiks pokusaj je bas ono sto sam pricao! Prva polovina je ista kao original..SAMO ima drugi zujavi zvuk i bubanj preko.. - Isti tempo, isti akordi..isti feel...znaci nema razlike od originala ! Zasto bi neko uzeo sad to kad je 99% isto kao original...a onda dodje breakdown, koji nije pravilno uradjen..jeftini (preset) zvukovi...predugackooooo, dugooo, dosadno..svi su vec otisli sa dance floora u wc ili da kupe pice...i onaj sequenced sinti koji ama bas nema veze sa pesmom / fazonom / feel-om...????i posle 5 minuta se vrati opet u ISTI fazon kao sto je original..?? Lako je zalepiti par sounda preko vec (dobro) sazvakane pesme i miksa... To moze i moja baba da uradi. A najveca je fora da 90% ljudi nemogu / ne umeju da zavrse aranzman / remiks..pogube se... Imam druga ovde iz BG, koji ima desetine ideja u Logicu, sa dvadesetak kanala, ali sve je po 4 takta !!! I kad ga pitam.."daj celu pesmu.." on kaz:confused:e "ma ja to mogu...ali me mrzi..ili nemam vremena..ili sta vec..!!" |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
i da, poenta je bila da se napravi daleko agresivniji pristup od originala, sto je i postignuto. ogradio sam se u onoj temi od kompletne promene harmonija. bila je moja greska. ali imam i jednu takvu. da nakacim tu? u stvari, ovo vec ide u domen 'zanimaju me misljenja' aj, kacim jos malo i ovu drugu. bas me zanima sta ko misli. jos nesto: 'znam da nista ne znam'. totalno prihvatam ovu misao kao prikladnu. sasvim je moguce da sam STRASNO istripovao. tako da je i to u redu. zive ljudi ceo zivot u zabludi. sto pre izadjes iz iste to bolje, jel da? :D i samo jos jedna stvar: Quote:
daj, brate, cemu sve to? |
Pa meni uopste ne zvuce jeftino ti semplovi. A i cinimi se da je remix uradjen dosta mastovito :wink:
Ince onaj ko je probao raditi remix zna koliko je tesko usteliti ritam.. |
???? sta je problem ???
|
Nista, diskutujemo. :)
|
Quote:
A "usteliti ritam" ili ako si mislio tempo - UOPSTE nije tesko..(ko zna). |
Quote:
koji je lek za ovo? |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
deckonja, ni ja ne znam da kuvam, ali znam sta je dobra klopa.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:22 PM. |