|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Hvala obojici, zaboravih da javim da sam se snasao u medjuvremenu i resio problem sam! Nasao sam po netu neka objasnjenja kako to sve uraditi.
Naravno, uvek postoji neki problem. Evo o cemu se radi, u skoli u kancelariji za administraciju imamo dva racunara, ADSL modem i posebno ruter sa 8 ulaza. Ruter je povezan na modem a iz njega sam kablove ustekao u mrezne karte na kompu. Podesio sam konekcije i sad oba kompa imaju internet i mogu da koriste stampac koji je prikljucen na jedan od njih. Jedino mi nije jasno kako je moguce sa jednog racunara "videti" drugi, tj. kako preneti dokumente sa jednog na drugi komp? Pretpostavljam da treba podesiti negde "Share folder" koji ce drugi racunar da vidi ali gde se to radi? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows i koji - ili OSX, i 2 kompa ili ne? | alhoholicar | Audio Software | 31 | 31-12-2009 09:15 AM |
Vezivanje 3 kompa na glavni master | Geronimo | Computer Hardware | 0 | 24-08-2009 07:59 PM |
povezivanje rme ff 800 i kompjuter | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 24-10-2008 05:01 PM |
Savet za upgrade kompa!? | Miha Blaze | Computer Hardware | 4 | 23-10-2006 10:43 AM |