Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-10-2009, 09:38 PM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: @DaBear:) sexy back 2006 rmx

Quote:
Originally Posted by Flamez View Post
naravno, nikad dovrsena, jer ne radim rmxe, a ni klupsku muziku uopste, kad smo vec kod toga.

rostiljajte!

http://www.box.net/shared/mc0zbkqyf8
pazi sad ovo !?
Prvo je bilo..."pokazacu vam ja kako se radi remix"..."..mi znalci.." .."..artisticki pristup.." itd itd.. a sad .." znate..ja ne radim remikse...mislim ..znate uopste ne radim klupsku muziku...hmm.."..izvin'te !

Ovaj Remiks pokusaj je bas ono sto sam pricao! Prva polovina je ista kao original..SAMO ima drugi zujavi zvuk i bubanj preko..
- Isti tempo, isti akordi..isti feel...znaci nema razlike od originala !
Zasto bi neko uzeo sad to kad je 99% isto kao original...a onda dodje breakdown, koji nije pravilno uradjen..jeftini (preset) zvukovi...predugackooooo, dugooo, dosadno..svi su vec otisli sa dance floora u wc ili da kupe pice...i onaj sequenced sinti koji ama bas nema veze sa pesmom / fazonom / feel-om...????i posle 5 minuta se vrati opet u ISTI fazon kao sto je original..??

Lako je zalepiti par sounda preko vec (dobro) sazvakane pesme i miksa...
To moze i moja baba da uradi.
A najveca je fora da 90% ljudi nemogu / ne umeju da zavrse aranzman / remiks..pogube se...

Imam druga ovde iz BG, koji ima desetine ideja u Logicu, sa dvadesetak kanala, ali sve je po 4 takta !!! I kad ga pitam.."daj celu pesmu.." on kaze "ma ja to mogu...ali me mrzi..ili nemam vremena..ili sta vec..!!"
DaBear is offline   Reply With Quote

Tags
remix, rmx

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules