|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pratim komentare i drago mi je kakvi god bili.. evo ovako da probam da opravdam prethodnu stranu: mi smo svi 87 godishte, ishli svi u istu osnovnu.. znamo se od malih nogu.. ovo je jedna od pesama koja je radjena kako za shiru ekipu, tako i za nashe drushtvo koje se poznaje u nekim deonicama pesme.. godishte spominjem iz dva razloga: odrasli smo uz kockicu, i isti fazon hip hopa.. i nismo prerasli to doba... kockicu jesmo hahah, ali rap 90tih do danas nije prevazidjen.. eto, nas trojca ne slushamo nishta novije od 2000te godine.. dobro tu i tamo se zavuche koji novi album i izvodjach, ali jednostavno ono je golden era. sad, ne znam koliko pratite domacu rep scenu, a ni stranu.. preko je nenormalno pocheo da se koristi autotune.. jay z je probao da ga ubije, ali izgleda da nije uspeo.. preteruju i sad svi znaju da pevaju, pa i sa tuneom neki zvuche uzasno.. a ovde.. ovde je postalo nenormalno.. autotune bacaju na strofe, shto i na engleskom zvuchi ljigavo.. a ovde je josh gore.. sa trece strane, mi pokushavamo da uradimo comeback old school hip hopa... tj da uradimo ono shto je domaci hip hop bukvalno preskochio.. i sve su pesme u tom fazonu, sa malo komercijalnijim (uglavnom pevanim) refrenima.. ali cela pricha albuma je zurka i zezanje.. tako je hip hop i nastao.. ali naravno, ubacili smo u celu prichu i par pitkijih pesama za shiru publiku.. tih par pesama prate trendove.. ali opet na nash nachin - sprdnja. tu i tamo nam dodje da napravimo neku budalashtinu (kao ovo).. i sad, refren je vec bio kraden.. i toliko iritantan da je neshto moralo da se uradi, i eto bacio sam ga na autotune, selektovao pola pogreshnih nota ne bi li ulazilo u uvo.. a ovakvi falshevi definitivno ulaze u uho.. kad je vec cela pesma veselje i zezanje, zashto ne uraditi sprdnju sa refrenom? i otud moje "da bude retardiran".. ukratko to je to.. sa pete strane, niste u potpunosti propratili stvari koje sam kachio do sad (ne krivim vas samo kazem) pa ne mozete da skapirate bash ni prichu u potpunosti.. i kakvi su nam refreni, i kakvo zezanje mi radimo.. uglavnom idemo na to: da melodija ili rechi ulaze u uho, ili da bude besomuchno ponavljanje par rechi (novchanice novchanice novchanice).. i to se lako pamti.. jednostavno idemo na dizanje mase, sprdnju, zurku i zezanje.. zato sam mishljenja da (skoro) sve nashe pesme treba poslushati sa osmehom na licu.. eto poz i hvala josh jednom svima na komentarima.. keep 'em coming.. kakvi god bili.. pozdrav Last edited by HeatMan; 05-10-2009 at 11:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soundless - policajac sa Banovog brda | HeatMan | Promocija radova | 9 | 06-09-2009 06:28 PM |