|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
SuperModerator
|
![]()
Razlika je samo krajnji high definition proizvod. to je sve. Po meni, za neku elektroniku i nema smisla. Za jazz ... gde ride cymbal u nekim baladama ima decay po 10 sekundi i gde je reverb npr jako bitan... da vidis kako ima veze
![]() Ne mora da znaci ako nesto ne farba da ne valja....ja sam oduvek voleo transparentne stvari. Otkud je to lose? Neumann U87, Violet Amethyst vintage, DPA 4006, ATC speakers, VSS4 reverbi, BoZo preampi.... sve su to stvari koje ljudi dozivljavaju kao 'transparente' .... pa ne kazemo da to ne valja ![]() p;ozZ |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
Kako Napraviti Rack Ormar | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 09-06-2007 01:16 PM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |