|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ja sam koristio 8816icu i mogu rec da je to najveca prevara koju sam ikad cuo, veca od focusrite i tlaudio proizvoda zajedno... ta sprava jednostavno ne radi nista...ali lijepo izgleda u racku
![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
A sto bi da se mucite, kad ima dovoljno starih mixera u prodaji, samo se treba odluciti da li MCI, Neve ili SSL ili vec neki drugi recimo Studer, i eto proverene sabirnice, a za par hiljada eura mislim da tesko moze da se napravi kvalitetna sabirnica, jer su i delovi jako skupi (oni koji vrede), a plus gde naci majstora koji bi da se bavi takvim experimentom. Meni je zao recimo sto nisam pazario jedan MCI serija 400 koji je savrsen kao dobra sabirnica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Inace slazem se da je jako vazno svo vreme miksati preko sabirnice zato sto onda znas sta juris u miksu u odnosu na ono sto tvoja sabirnica moze da ti pruzi a ne ocekivati da ona "sredi" stvari kad je na kraju ukljucis...na kraju krajeva ako vec jurimo neki osecaj analognog miksa, na analognim mikserima si uvek miksao ono sto svo vreme slusas preko nihovog sabiranja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
Kako Napraviti Rack Ormar | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 09-06-2007 01:16 PM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |