|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nego Slowstar... ne odgovori mi na pitanje
![]() @ Anderson Nek ti je sa srecom, ja iskreno verujem da si ucinio pravu stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pre neki dan je mom klavijuristi stigao g6. Sve super klavijura radi fenomenalno, prva stvar koja me je odusevila je da fabricki zvukovi nisu prenabudzeni ( da bi se potencijalni kupac odusevio na prvu loptu) vec su skoro svi pravljeni kao da su editovani u toku svirke-izlaze tacno tamo gde treba. ALI...
GLUPAVA KLAVIJATURA NE CITA MULTISEMPLOVE. Cita txt bmp, wav i aiff i nista drugo. U editoru ne postoji opcija kojom bi mogao sample kit da se prebaci. Cak i kad bi ucitavao wav po wav ni to nam ne bi radilo posao jer glupava klavijatura ajd sto ne cita programe(sample regione, velocity layere, i ostalo) nego ne cita loop pointe ![]() ![]() ![]() Elem-meni prvo pade napamet da sam ja glup i da ne znam kako da dodjem do odgovora, proguglam i-definitivno ne moze. ![]() ![]() Ljudi ako neko moze da nam pomogne placam rucak
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Eto ja uzeh juče M3 od Pece na forumu. Sa sve Radiasom, FW i 256mb. Pa sad videćemo. Prvi utisak, kad sam ga kući uključio je da sam totalno zbunjen i da ništa ne kapiram.
![]() Ali dobro.. to tako treba verovatno.. . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Moje je (licno) misljenje da terati Fantom G da prima i pravi multisemplove, izlazi na slicno kao kad masinu za pranje vesa teras da bude mikro-rerna. To moze, ali za to sluze sempleri. kako hardverski, tako i softverski. A propos, taj soft koji pominjes, mislim da moze da se kupi kod Roland Planet u BGD-u, (Balkanska) Video sam osobu (o uzasa) koja prebacuje semplovanu harmoniku, gajde, i slicno u siroti Fantom, a posto imam osetljive organe za varenje, pobegao sam sa lica mesta...Ako na Fantomu G nema dovoljno boja i mogucnosti da se covek muzicki izrazi, onda ne znam gde ima. Imam ga vec 10 meseci, i jos nisam "preslusao" sve boje!
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pa dobro,uz svo uvažavanje muzičkih ukusa i opredeljenja ipak Fantom nema harmonike preko potrebne za jedan muzički pravac popularan u ovoj zemlji (Srbiji) a i šire...sve ostalo zaista postoji i semplovi su totalno nepotrebni ali harmonike se moraju dodati tako da...
@ allegrosteva Kolega,šta te konkretno muči? Nisam shvatio problem..."ne čita multisemplove"...koje multisemplove,sa koje sprave u kom formatu? Korgove sigurno ne čita tako da taj princip prebacivanja kao kod korga odmah u startu zaboravi...Fantom vidi wav i aiff format i u svakom semplu "spremljenom" za njega nosi informaciju o LOOP-u ROOT KEY itd...tako spremljeni semplovi se kasnije spremaju u multisempl...postoji tačna procedura za to a meni nije jasno koji vi problem konkretno imate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pitanje za Slobu i za ostale koji mozda znaju:
Ima li razlike u dirkama izmedju fantoma g6 i g7? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fantom X8 ili Korg Extrim 88 | Nemania | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 23 | 29-11-2009 10:02 AM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |