Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-09-2009, 10:10 PM   #21
Flamez
Member

Flamez's Avatar

Default Re: Srbija ima talent !! Mega!!!

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Znas, postoji nesto sto se zoveESTETIKA...
evo ti parce estetike: izbaci jadnu muziku iz granda, izbaci siromasnu produkciju i neukusan outfit, izbaci ogranicenu publiku (bez uvrede istoj, ali ipak...) i ostavi samo mladog izvodjaca, koji peva. sam. u mraku. dobar text (kojih IMA). ti meni hoces da kazes da nisi sposoban da vidis kvalitet u tome?

i NARAVNO da ne pricam o celoj grand sceni.

a sto se travolte tice, u pravu ste. coveka ne poznajem licno i, zapravao, nema sta ni da pricam o njemu. koliko sam neupucen, covek je mozda i genije. nije na meni da sudim o njemu, tako da se izvinjavam svima. ali ono sto sam hteo da kazem i iza cega stojim je sama sustina, a to je da mu nije mesto u ovom programu.
Flamez is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2009, 10:27 PM   #22
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flamez View Post
evo ti parce estetike: izbaci jadnu muziku iz granda, izbaci siromasnu produkciju i neukusan outfit, izbaci ogranicenu publiku (bez uvrede istoj, ali ipak...) i ostavi samo mladog izvodjaca, koji peva. sam. u mraku. dobar text (kojih IMA). ti meni hoces da kazes da nisi sposoban da vidis kvalitet u tome?
Ne, nisam sposoban da vidim kvalitet u tome. I drago mi je zbog toga...
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2009, 10:33 PM   #23
Flamez
Member

Flamez's Avatar

ti, onda, nisi muzicar. ni producent. ti si metalac, tehnas, reper...
Old 26-09-2009, 10:36 PM   #24
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flamez View Post
ti, onda, nisi muzicar. ni producent. ti si metalac, tehnas, reper...
Bolje i to nego da sam Grandovac
Old 26-09-2009, 10:48 PM   #25
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Uh... sto vas volim tako iskljucive
@ Silicon
Veruj mi, prilicno sam mlad, ali sam uspeo da se nagledam svega i svacega u muzici do sad i sa jedne i sa druge strane, od vrha do dna, od VIP-a i BN-a do tehna i trance-a, hteo-ne hteo... i veruj mi da ne postoji takav kreten na citavoj kugli zemaljskoj, medju svim zivim turbo folkerima, kakav se moze naci sa one "druge strane" koju tako iskljucivo zastupas... ovo sad zacas moze da ode u onom pravcu, turbo folk vs. ostatak sveta, sto ne zelim... zelim samo da kazem da koliko god pljuvali po tim zvezdama granda i toj ekipi (ja prvi pljujem i ne volim) jos vise ne volim nabedjene i "ugandzane" kretene koji od muzike znaju samo da povezu gramofon i ucitaju projekat u Live i za sebe misle da su vrhunac urbanosti, prefinjenosti i estetike...uz nezaobilazno pljuvanje onih drugih... ja tu ne vidim razliku, to su samo dve krajnosti i tu muzike nema

Bez ljutnje, na ovo me je naveo tvoj iskljucivi stav...
zmaj is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2009, 11:10 PM   #26
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

ja nikako ne volim Grand i sl. i vrlo je tesko prepoznati neki kvalitet kad kukaju kao da ih boli nesto ali ruku na srce ima i gore od toga (IMO)... recimo onaj hard core noise, ona besciljna sustanja i prdenja kao i one "pesme" koje traju po sat vremena a ide jedan ritam sve vreme i ponekad nabodu po neki zvuk iz sinta, pritom prvih 10min ide bas pa se misteriozno pojavi kontra cinela, pa posle 20min krene malo i dobos, neki sint, cisto da najave dobro zezanje, a posle pola sata kad krene da udara bas bubanj nastane potpuno ludilo... mislim ... opet kazem imo... nekome se i to svidja naravno jer u suprotnom ne bi ni postojala... taj neko da se ne ljuti... samo caskamo onako, uz picence

... a sto se tice talenata, uvek ce biti vise nekih smesnih likova u pokusaju nego stvarno talentovanih... to je show i sluzi za zezanje (naroda) i za zgrtanje love (organizatoru), boli njih uvo za bilo sta drugo...

Pozz
Old 26-09-2009, 11:25 PM   #27
Flamez
Member

Flamez's Avatar

@7, paj sad: nije to samo pitanje ukusa. ta scena je vrlo precizna. cak matematicki. ta muzika ima jedan vrlo jasan cilj i postize ga iz sve snage. daleko je to od besciljnog sustanja. iako nema konkretnih kompozitorskih poteza, produkcija u tim numerama je pravi sound inzinjering. cak, vrlo cesto, uvertira novim momentima u produkciji mainstreama. opet, napominjem, ne govorim o SVIM izvodjacima EDMa. tome i sluze superstar djevi. da nam donesu sam vrh studijskog stvaralastva.

hocu da kazem da mi, kao muzicari i producenti, moramo biti otvoreni. u svakom zanru muzike postoji nesto sto moze da oplemeni nas rad, podstakne nas razvoj, ponekad potpuno neocekivano. jedno je da ti volis da SLUSAS dzez, chill, kantri.. ali moras biti sposoban da CUJES sve ostalo.
Old 27-09-2009, 12:00 AM   #28
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by zmaj View Post
Uh... sto vas volim tako iskljucive
@ Silicon
Veruj mi, prilicno sam mlad, ali sam uspeo da se nagledam svega i svacega u muzici do sad i sa jedne i sa druge strane, od vrha do dna, od VIP-a i BN-a do tehna i trance-a, hteo-ne hteo... i veruj mi da ne postoji takav kreten na citavoj kugli zemaljskoj, medju svim zivim turbo folkerima, kakav se moze naci sa one "druge strane" koju tako iskljucivo zastupas... ovo sad zacas moze da ode u onom pravcu, turbo folk vs. ostatak sveta, sto ne zelim... zelim samo da kazem da koliko god pljuvali po tim zvezdama granda i toj ekipi (ja prvi pljujem i ne volim) jos vise ne volim nabedjene i "ugandzane" kretene koji od muzike znaju samo da povezu gramofon i ucitaju projekat u Live i za sebe misle da su vrhunac urbanosti, prefinjenosti i estetike...uz nezaobilazno pljuvanje onih drugih... ja tu ne vidim razliku, to su samo dve krajnosti i tu muzike nema

Bez ljutnje, na ovo me je naveo tvoj iskljucivi stav...
Ochito da nisam pravilno shvacen. Nisam pljuvao po narodnoj muzici vec po Zvezdama Granda i celoj toj newwavekwazyfenCYcyberfolkmashinerijitabloidnih kiborga,,.,. Da se razjumemo, Radeta Jorovica npr. neizmerno poshtujem (bez\ zezanja). Stavi njega pored Darka lazica i videces o chemu pricham

Stvari ne treba generalizovati, a ako cemo ipak i biti generalni, budala ima svugde, u muzici pogotovo, i ne treba to povezivati sa gandzom ili drogama (điđan je điđan i na ekseru i bez njega)...

Last edited by silicon science; 27-09-2009 at 12:02 AM.
Old 27-09-2009, 12:06 AM   #29
Flamez
Member

Flamez's Avatar

^ brate, ja vidim da taj darko lazic tebi duguje neke pare!
Old 27-09-2009, 01:13 AM   #30
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

@ Silikon
Ma kapiramo se... Kreten je kreten...
zmaj is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules