|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
evo ti parce estetike: izbaci jadnu muziku iz granda, izbaci siromasnu produkciju i neukusan outfit, izbaci ogranicenu publiku (bez uvrede istoj, ali ipak...) i ostavi samo mladog izvodjaca, koji peva. sam. u mraku. dobar text (kojih IMA). ti meni hoces da kazes da nisi sposoban da vidis kvalitet u tome?
i NARAVNO da ne pricam o celoj grand sceni. a sto se travolte tice, u pravu ste. coveka ne poznajem licno i, zapravao, nema sta ni da pricam o njemu. koliko sam neupucen, covek je mozda i genije. nije na meni da sudim o njemu, tako da se izvinjavam svima. ali ono sto sam hteo da kazem i iza cega stojim je sama sustina, a to je da mu nije mesto u ovom programu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
ti, onda, nisi muzicar. ni producent. ti si metalac, tehnas, reper...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Uh... sto vas volim tako iskljucive
![]() @ Silicon Veruj mi, prilicno sam mlad, ali sam uspeo da se nagledam svega i svacega u muzici do sad i sa jedne i sa druge strane, od vrha do dna, od VIP-a i BN-a do tehna i trance-a, hteo-ne hteo... i veruj mi da ne postoji takav kreten na citavoj kugli zemaljskoj, medju svim zivim turbo folkerima, kakav se moze naci sa one "druge strane" koju tako iskljucivo zastupas... ovo sad zacas moze da ode u onom pravcu, turbo folk vs. ostatak sveta, sto ne zelim... zelim samo da kazem da koliko god pljuvali po tim zvezdama granda i toj ekipi (ja prvi pljujem i ne volim) jos vise ne volim nabedjene i "ugandzane" kretene koji od muzike znaju samo da povezu gramofon i ucitaju projekat u Live i za sebe misle da su vrhunac urbanosti, prefinjenosti i estetike...uz nezaobilazno pljuvanje onih drugih... ja tu ne vidim razliku, to su samo dve krajnosti i tu muzike nema ![]() Bez ljutnje, na ovo me je naveo tvoj iskljucivi stav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
ja nikako ne volim Grand i sl. i vrlo je tesko prepoznati neki kvalitet kad kukaju kao da ih boli nesto ali ruku na srce ima i gore od toga (IMO)... recimo onaj hard core noise, ona besciljna sustanja i prdenja kao i one "pesme" koje traju po sat vremena a ide jedan ritam sve vreme i ponekad nabodu po neki zvuk iz sinta, pritom prvih 10min ide bas pa se misteriozno pojavi kontra cinela, pa posle 20min krene malo i dobos, neki sint, cisto da najave dobro zezanje, a posle pola sata kad krene da udara bas bubanj nastane potpuno ludilo... mislim
![]() ![]() ![]() ... a sto se tice talenata, uvek ce biti vise nekih smesnih likova u pokusaju nego stvarno talentovanih... to je show i sluzi za zezanje (naroda ![]() Pozz
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
@7, paj sad: nije to samo pitanje ukusa. ta scena je vrlo precizna. cak matematicki. ta muzika ima jedan vrlo jasan cilj i postize ga iz sve snage. daleko je to od besciljnog sustanja. iako nema konkretnih kompozitorskih poteza, produkcija u tim numerama je pravi sound inzinjering. cak, vrlo cesto, uvertira novim momentima u produkciji mainstreama. opet, napominjem, ne govorim o SVIM izvodjacima EDMa. tome i sluze superstar djevi. da nam donesu sam vrh studijskog stvaralastva.
hocu da kazem da mi, kao muzicari i producenti, moramo biti otvoreni. u svakom zanru muzike postoji nesto sto moze da oplemeni nas rad, podstakne nas razvoj, ponekad potpuno neocekivano. jedno je da ti volis da SLUSAS dzez, chill, kantri.. ali moras biti sposoban da CUJES sve ostalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Stvari ne treba generalizovati, a ako cemo ipak i biti generalni, budala ima svugde, u muzici pogotovo, i ne treba to povezivati sa gandzom ili drogama (điđan je điđan i na ekseru i bez njega)... Last edited by silicon science; 27-09-2009 at 12:02 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
^ brate, ja vidim da taj darko lazic tebi duguje neke pare!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@ Silikon
Ma kapiramo se... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
5:0 Srbija na svetskom prvenstvu!!! | idekius | Pricaonica | 6 | 14-10-2009 06:05 PM |
Basket: SRBIJA U FINALU!!! | peruzza | Pricaonica | 17 | 23-09-2009 12:54 AM |
Srbija PRVAK SVETA!!! | peruzza | Pricaonica | 3 | 02-08-2009 01:08 AM |
jos jedno iznenadjenje na Britain Got Talent!! | DaBear | Razno | 7 | 18-05-2009 02:32 PM |
ponovo veliko iznenađenje na Britains Got Talent | DADDY Z | Pricaonica | 3 | 13-04-2009 08:58 PM |