|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Uh... sto vas volim tako iskljucive
![]() @ Silicon Veruj mi, prilicno sam mlad, ali sam uspeo da se nagledam svega i svacega u muzici do sad i sa jedne i sa druge strane, od vrha do dna, od VIP-a i BN-a do tehna i trance-a, hteo-ne hteo... i veruj mi da ne postoji takav kreten na citavoj kugli zemaljskoj, medju svim zivim turbo folkerima, kakav se moze naci sa one "druge strane" koju tako iskljucivo zastupas... ovo sad zacas moze da ode u onom pravcu, turbo folk vs. ostatak sveta, sto ne zelim... zelim samo da kazem da koliko god pljuvali po tim zvezdama granda i toj ekipi (ja prvi pljujem i ne volim) jos vise ne volim nabedjene i "ugandzane" kretene koji od muzike znaju samo da povezu gramofon i ucitaju projekat u Live i za sebe misle da su vrhunac urbanosti, prefinjenosti i estetike...uz nezaobilazno pljuvanje onih drugih... ja tu ne vidim razliku, to su samo dve krajnosti i tu muzike nema ![]() Bez ljutnje, na ovo me je naveo tvoj iskljucivi stav... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
5:0 Srbija na svetskom prvenstvu!!! | idekius | Pricaonica | 6 | 14-10-2009 06:05 PM |
Basket: SRBIJA U FINALU!!! | peruzza | Pricaonica | 17 | 23-09-2009 12:54 AM |
Srbija PRVAK SVETA!!! | peruzza | Pricaonica | 3 | 02-08-2009 01:08 AM |
jos jedno iznenadjenje na Britain Got Talent!! | DaBear | Razno | 7 | 18-05-2009 02:32 PM |
ponovo veliko iznenađenje na Britains Got Talent | DADDY Z | Pricaonica | 3 | 13-04-2009 08:58 PM |