|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
Imam isti problem sa Korg-om. Upravo iz tog razloga sam se strasno presao kad sam kupio Pa2x, iako sam razmisljao o Tyros-u. Ispostavlja se (sto mozes da vidis po forumima) da im diode crkavaju svakodnevno, a vec sam 3. u gradu kome je crkla ploca, ciju zamenu u servisu naplacuju 400e! Sto se M3 tice, siguran sam da nema Karmu, da ne bih ni dan razmisljao i kupio G6. Sada nemoj ti da se ljutis, ali ono koliko sam probao spravu, cini mi se da ipak moze da se koristi za live, naravno ne non-stop. Tu je prelomna tacka mog dvoumljenja. Sa X6 nisam bio zadovoljan samo zbog kasnjenja u promeni performance-a. Bio sam gotov da kupim G6, pa sam probao M3. Ipak me mami ta Karma. Ne znam...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fantom X8 ili Korg Extrim 88 | Nemania | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 23 | 29-11-2009 10:02 AM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |