|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Evo samo za Sumanut-og...spomenuo je Juno Reactora, kad sam pitao ko se pojavio od "hrabrih" producenata, sa novim zvukom, u zadnjih 4-5 godina.
Ben Watkins (Juno Reactor) se bavi muzikom / sintisajzerima itd vise od 20 godina!!! Covek ima 4 banke !! (40 godina). Krenuo je dok su producenti sa Rumskog jos bili na maminoj sisi, tako da se ne racuna kao neko nov - nego neko ko je (kao sto sam pricao pre) - docekao svojih 5 minuta jer je opstao dovoljno dugo u tom svetu. A dovoljno je naucio o produkciji da moze da ispliva u koju god vodu da ga bace.... Kad su mu uzeli 2 pesme za prvi MATRIX film, onda je sve krenulo mnogo vecom brzinom! I dolari su poceli da padaju gusce i brze... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
juno je car, sad se secam kad sam prvi put cuo "the heavens"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
a juno & tracy lords ??? za mortal combat cini mi se ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
koliko se secam, radio je muziku i za beowulf..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Probio se svojim zvukom to sam hteo da kazem, naravno da je covek tata i po znanju i po godinama.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Za manje upucene...
http://www.reactorleak.com/ Napomenuo bih par stvari za one koji nisu chuli a i za one koji jesu,jer su stvarno vredne pomena. Masters of the universe Navras War Dogs Pistolero Conga Fury Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
13.Decembra Juno Reactor+Laibach u Beogradu !
vise info-a u ponedeljak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Bok svima, nego...bas citam na sajtu ali tamo pise da se radi o ljubljani a ne beogradu ali da ima u planu posjetiti jos 12 gradova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|