![]() |
JUNO Reactor
Evo samo za Sumanut-og...spomenuo je Juno Reactora, kad sam pitao ko se pojavio od "hrabrih" producenata, sa novim zvukom, u zadnjih 4-5 godina.
Ben Watkins (Juno Reactor) se bavi muzikom / sintisajzerima itd vise od 20 godina!!! Covek ima 4 banke !! (40 godina). Krenuo je dok su producenti sa Rumskog jos bili na maminoj sisi, tako da se ne racuna kao neko nov - nego neko ko je (kao sto sam pricao pre) - docekao svojih 5 minuta jer je opstao dovoljno dugo u tom svetu. A dovoljno je naucio o produkciji da moze da ispliva u koju god vodu da ga bace.... Kad su mu uzeli 2 pesme za prvi MATRIX film, onda je sve krenulo mnogo vecom brzinom! I dolari su poceli da padaju gusce i brze...:rotfl: |
Re: JUNO Reactor
juno je car, sad se secam kad sam prvi put cuo "the heavens" :)
|
a juno & tracy lords ??? za mortal combat cini mi se ..
|
koliko se secam, radio je muziku i za beowulf..
|
Probio se svojim zvukom to sam hteo da kazem, naravno da je covek tata i po znanju i po godinama.
|
Za manje upucene...
http://www.reactorleak.com/ Napomenuo bih par stvari za one koji nisu chuli a i za one koji jesu,jer su stvarno vredne pomena. Masters of the universe Navras War Dogs Pistolero Conga Fury Pozz :) |
13.Decembra Juno Reactor+Laibach u Beogradu !
vise info-a u ponedeljak ;). |
Bok svima, nego...bas citam na sajtu ali tamo pise da se radi o ljubljani a ne beogradu ali da ima u planu posjetiti jos 12 gradova...
|
All times are GMT +1. The time now is 03:46 AM. |