|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
He,he, pročitaj ovo: Ovo je tema meseca, ako ne i ?ire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Jan: Izvini, a za?to si uop?te hteo da pokrene? Digi 002? Jb? PT LE i M-Powered i te priče? ZA?TO SI HTEO DA INSTALIRA? DIGI 002? Čisto moja radoznalost... Da si to odmah napisao verovatno ne bi bilo ovolike debate... Recimo - hteo sam da probam kako Digi 002 zvuči sa Nuendom, ili Fruity Loopsom, ili Sonarom, svejedno..... Pozdrav, Vasa P.S. Pa?ljivo sam čitao, ali nisam na?ao odgovor na pitanje koje ti postavih.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 22-09-2009 at 04:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A ja sam napisao DA SU TA DVA INTERFEJSA ISTA PO KVALITETU (NISTA POSEBNO) I da mi iz tog razloga nije jasno zasto si pokusavao da ih uporedjujes...isti software, isti plugovi, isti (jeftini) konvertori...ne znam, ne znam, ne znam....misterija. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma tu se gubi vrijeme.....samo sami driveri za digi 002 mu stvaraju probleme i u tome je poanta....zato sam napisao šta da napravi....Tad će svaki hardware dobiti ono što treba i raditi....Citajte o kompatibilnostima o ta dva softwarea na istom kompu.....
Pustite kolegu i pitanja o, zašto nešto hoće....pomozite mu.... Ja sam samo rekao da instalira ta dva softa u istoj verziji....recimo....Le 7.4 i M-Powered 7.4. Nebi smjelo biti problema pri podizanju jednog ili drugog softwarea......Štoviše.....jedan i drugi software vide tad oba hardwarea ali odličuju koji je s kojim kompatibilan....Ono što će raditi sa jednim i sa drugim softom, a sa istim hadrwareom, je MIDI. Našiljili ste, a kolegu muči zašto kad instalira drivere od digi hardwarea ne uspijeva podići M-Powered. Ajmo još smijeha da topic proglasimo topicom mjeseca..... Zivjeli!!!!! Ako je moguće da napravi to što mu teba, olakšajte mu muke.....nemojte odugovlačiti. @ Jan Javi se na PM....rjesenje je u blizini...... Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Bez obzira sto nije probao instalirati le, nek pokusa.....nista ne gubi....samo dobiva.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ovdje je sve jasno sto covjeka muci!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Prijatelju.....slabo kapiras!!! Znamo svi da je to nemoguce!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Procitah sta si napisao, pokusacu ![]() Ljudi M-Audio 192 ima 4 in i 4 out, nema izlaz za slusalice, nema nista...A Digi 002 je trenutno kod mene i ima 4 line/mic in, i jos 4 line in-a, i ima headphones out i sta ti ja jos znam (mono preslusavanje id), hteo sam prosto da nesto snimim vise-kanalno u Nuendu i da ga koristim dok je tu, jer imam i monitor kontroler na njemu sve mi je pod rukom, mislim prakticniji mi je od M-Audio za koji mi treba da se zavlacim iza kompa i da konektujem i dekonektujem,a monitore utisavam na soft mikseru, a 002 je na neodredjeno kod mene pa zasto ga ne bih koristio? Mislim koji vam je vrag I koristim ga u glavnom sa Nuendom, Jebati sto ste teski, mechku sam rodio Last edited by Jan; 22-09-2009 at 09:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
i jos jednom......samo insttaliraj LE iako nisi pokusavao....nek bude ista verzija kao m-powered, i tvojim mukama je kraj. Tako ces izbaciti ono sto ti stvara problem.
instaliraj le, uvuci u njega m-pow project i slusaj na sluske....nuendo je opet drugi par opanaka,ali i tad radi. Prilikom instalacije LE softa uz digi 003 izbacuje poruku da uopce namate taj hardware u sistemu, a u digidesignu kazu, ignorirajte tu poruku i nastavite sa instalacijom. Oni koji ga pisu, valjda znaju sta rade..... Last edited by Ad Fines; 22-09-2009 at 09:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Thread of the year - zato ?to je bilo potrebno 50 je...ih postova da bi čovek iskazao ?ta zapravo ?eli. To je mogao da napi?e odma', ali smo se ovako bar lepo dru?ili ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro tools pitanje | Kal-el | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 27-03-2009 10:17 PM |
Zvuchna karta opet glupo pitanje | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 50 | 25-08-2008 11:06 PM |
opet, pulsar XTC pitanje | pulsar 2 | DSP forum | 10 | 22-10-2006 03:48 PM |
opet nurndo pitanje a i vst ... | SumAnuT | Audio Software | 16 | 28-12-2003 11:27 AM |