|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Napisao sam imam PC i na njemu imam M-Audio 192 PCI kartu i imam DIGI 002 preko fireware porta. Pro Tools M-Powered RADI kad NEMA DRAJVERA od DIGI 002-jke =======II======= A NE RADI kad su drajveri od DIGI-a INSTALIRANI. Mene je samo zanimalo da li ja i dalje mogu da furam Pro Tools M-Powered kroz M-Audio 192, bez obzira sto su na sistemu i drajveri za 002 i sto je 002 prikacen na fireware... Pitanje i ono sto pisem je do imbecilnosti prosto da ja ne znam cemu se cudite |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisam rekao "Nemoguce je da vam radi pro tools m-powered na sistemu na kom imate i m-audio kartu i digi 002", nego sam reko da kod mene ne funkcionise pro tools m-powered na taj nacin a pitao da li moze, i sta je tu cudno? A pitao sam jer sam procitao ovo nakon sto sam konstatovao google: http://wolfgang.reutz.at/2009/04/26/...same-computer/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
da. meni nije ni dao da instaliram drajver za digi003 dok ne obrisem pt m-pow. i (verovatno) drajver za karticu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
e sto nasi vole da dzaraju i "chmaraju" bezpotrebno i "iz radoznalosti" !!!??? Koja je poenta imati oba na kompjuteru? Da ih teras zajedno..? Zbog cega..? A da ne pricamo sto nije tvoj i sto odlazi za par dana... Nasta ljudi sve gube vreme - umesto da rade muziku... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() U danasnjem svetu imati vremena za takve experimatne iz ciste radoznalosti je veci luksuz nego imati Euphonixov System 5 ![]() Sve u svemu, sad znamo da ne moze kombinovati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Uz svo duzno postovanje prema tebi, to sto si rekao nije u redu, ti ne mozes da znas koliko sam ja (ne) produktivan, da li radim muziku ili ne... Shta se desilo, imam projekat u PT M-Powered i instalirao sam DIGI-a da koristim neko vreme dok je tu, i hteo sam da otvorim jedan projekat koji sam radio u M-Powered i nisam mogo da poguram program zbog digievih drajvera,i odatle sam pitao... eto poenta je u tome (ako se nije dala izvuci iz prethodnih postova), da dokle god imam prikacen DIGI 002 na fireware port i instalirane njegove drajvere ne mogu da otvorim svoje projekte u Pro Tools-u...Moram da iskljucim digi, deinstaliram drajvere da bih otvorio PT... samo cekate da nekog razapnete na krst, niste mi jasni. Last edited by Jan; 19-09-2009 at 04:17 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ovdje je sve jasno sto covjeka muci!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro tools pitanje | Kal-el | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 27-03-2009 10:17 PM |
Zvuchna karta opet glupo pitanje | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 50 | 25-08-2008 11:06 PM |
opet, pulsar XTC pitanje | pulsar 2 | DSP forum | 10 | 22-10-2006 03:48 PM |
opet nurndo pitanje a i vst ... | SumAnuT | Audio Software | 16 | 28-12-2003 11:27 AM |