|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja sam davno išao kod ORL u domu zdravlja na Banovom Brdu (trebalo mi uverenje, tj audiogram), i med. sestra me ugura u "gluvu sobu", a za to vreme u glavnom delu ordinacije doktorka pregleda devetomesečnu bebu koja vrišti pošto ima upalu srednjeg uha ![]() Ja pop...im, odem da uradim audiogram (ovog puta zbog sebe) kod nekog lika koji je tada bio na glasu među kolegama, uđem u gluvu sobu, a tamo škripi stolica i pitam medicinsku sestru koja sedi za mašinom: "a jel mogu ja da stojim?", a ona će: "samo ti sedi i nemoj ništa da se sekiraš". Onda sam digao ruke od daljnjih testiranja sluha. Uostalom, to ti je kao IQ test - možeš da ga držiš u fijoci, ali on ti ne garantuje ni uspeh ni sreću u životu i radu. Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 17-09-2009 at 02:19 PM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pravna pitanja na na?em forumu | ANITA | Obavestenja | 7 | 12-12-2007 09:01 PM |
Za iskusne na forumu (Max,oggy itd.) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 22-04-2005 11:22 PM |