|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#30 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Ja sam davno išao kod ORL u domu zdravlja na Banovom Brdu (trebalo mi uverenje, tj audiogram), i med. sestra me ugura u "gluvu sobu", a za to vreme u glavnom delu ordinacije doktorka pregleda devetomesečnu bebu koja vrišti pošto ima upalu srednjeg uha Ja pop...im, odem da uradim audiogram (ovog puta zbog sebe) kod nekog lika koji je tada bio na glasu među kolegama, uđem u gluvu sobu, a tamo škripi stolica i pitam medicinsku sestru koja sedi za mašinom: "a jel mogu ja da stojim?", a ona će: "samo ti sedi i nemoj ništa da se sekiraš". Onda sam digao ruke od daljnjih testiranja sluha. Uostalom, to ti je kao IQ test - možeš da ga držiš u fijoci, ali on ti ne garantuje ni uspeh ni sreću u životu i radu. Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 17-09-2009 at 03:19 PM. |
||
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|