|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pesme "Slobodan" i "Kad pukne mi film" samo na myspaceu (za sada):
www.myspace.com/lacasanostra ajd javite shta mislite (ne mogu da kachim za d/l josh uvek, ali bice za koji mesec nadam se) ukratko: pesma "Slobodan" - sve je "zivo".. bubnjevi kucani, bass (blade tetrastandard) ziv, klavijatura (i synth) usnimljena pa picanjena (midi, jelte), gitare svirane (stari squier strat standard, uzas).. pesma "kad pukne mi film" - sempl + svirka.. ali uglavnom vst i programing.. obe su blago komercijalne. za pesmu "slobodan" sam imao ideju da snimim spot, ali sam se malo zaleteo u tu prichu pa se cheka neka para da kapne. pozdrav i hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Slobodan - ne radi mi rap sa matricim ali ič
![]() ![]() Kad pukne mi film - OOOODLIČNA PESMA ![]() Ovde me ba? iznervira kad se cela matrica zgu?va posle bubnjarskog intra. Sve kao očekujem - sad će da grune i da me oduva, a ono - prc (not People's Republic of China). Dakle - ako si morao toliko da gura? u "minus", ne?to ne ?tima u miksu. U miksu mi pak smeta nedovoljna istaknutost vokala. Provali da nisam rekao "jačina". Ne mora vokal da bude jači da bi se bolje čuo. I ne kapiram za?to se domaći reperi pla?e srednjih frekvencija na mu?kom vokalu (ono oko kilo pa malo ispod/iznad, koliko kome treba). Mislim, nismo crnci, drugačiji su nam glasovi i jezik nam je drugačiji i sve to... ....ali OOOOODLIČNA PESMA!!! Pozdrav, Vasa P.S. Pade mi na pamet - ne bi bila lo?a fora da psovke prekrije? onim cenzorskim pipserima. Ne zbog političke korektnosti, naravno, nego zbog fore. Celo to parče telefonijade sa ribom je potpuno ludilo, ovako bi bilo jo? veće. Probaj, mo?da ti se i dopadne - mo?e i zvučno i ritmički da napravi pozitivnu frku. A i dalje će sve da bude jasno.
![]() |
#3 | ||||||
Moderator
|
![]() Quote:
e sad, kumashinski iskusan? ![]() inache ta muka u glasu, to je namerno.. i te brzalice na par mesta su chisto da bi razbile pattern.. Quote:
![]() Quote:
za razliku od one druge koja je uzasno "smiksana".. bukvalno sam uradio matricu, i samo spustio par kanala neke digao, i roknuo tonu reverba. export. snimi vokal preko. eksport. "master". ende. to je bio ceo proces hahaha.. to tek treba da zasuchem rukave, a tako me mrzi.. :/ Quote:
Quote:
pa inache ja malo "shiljim" na srednjim vokale, jer mi tako najbolje izlaze.. mada, pogledash stranu produkciju, nidje bassa na vokalima.. negde ga krate i iznad 150hz.. velika je zabluda da crncima izdizu bassove.. jednostavno im tako zvuchi glas.. plus josh par stvari, al ajd da ne smaram.. hvala vaso.. btw, skype mi je umro davno, a zatim i komp.. a i imam puno posla, pa da znash shto me nema.. ![]() Quote:
![]() poz i hvala na slushanju ![]() i komentaru naravno |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Super su pjesme Sale! Vrtoglavo si sve bolji i bolji! I sa svirkom i sa repom....imam zamjerki još uvijek ...Slušam ja tvoje tekstvove - imaš ti svoju priču i originalno je dosta i iskreno je...samo još uvijek mi fali nešto da me uhvati...refren, hook, melodijica, slogan...neki motiv na koji se kači slušalac...biće i toga..znam ja!....To ja malo bih da te komercijalizujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ma opushteno.. ima svega, poslushaj soundless shto sam kachio na drugom topicu!
![]() i shalji bre one kanale! ![]() btw, hvala na komplimentima i to.. ![]() pusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
bump
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
poslednji bump..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Nije loshe, nije.... Ne, ne
![]() Meni se isto vise svidja ova druga stvar, prva mi ne pashe iskreno... Vidim bacio si se na svirku malo, neka neka ![]() Pozzzzzz
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() shto se stvari tiche, starijima se uglavnom svidja vishe "kad pukne mi film", a "slobodan" mladjoj publici.. na shta sam i ciljao iskreno.. mada nisam ochekivao da se starijoj nece svideti, al ajd sad.. ![]() shto se tiche svirke, pa mora se.. ![]() ![]() ima dole na promociji radova soundless - policajac sa banovog brda.. to bi ti se vishe svidelo.. ustvari, evo ti link ahhaha http://rumski.com/forum/showthread.php?t=29142 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Bzvz, radim u sve 16.... 9 razlicitih stvari, od kojih je 7 muzika pa ne znam kamo udaram...
Popravila ti se svirka, zbog toga i pominjem. Banja, banja! Eee, pa ja pricam o 'kad mi pukne film' da mi se vise svidja ![]() Pozzz bro ![]()
aje Last edited by Rhino; 18-09-2009 at 04:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 pesme (Shady) | puRe | Promocija radova | 18 | 06-12-2017 03:25 PM |
Salliery (Omerta) - Beleske EP | HeatMan | Promocija radova | 16 | 14-12-2008 02:36 PM |
Bo?ićne pesme | Worshipartist | Razno | 3 | 06-12-2007 05:17 PM |
.= Cena pesme? =. | ProkDu | Razno | 8 | 30-10-2004 07:33 PM |
Mandragora - 3 nove pesme | puRe | Promocija radova | 11 | 11-04-2004 04:15 PM |