|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
pozdrav svima,ovako:
30.08.09. - klub Brvanra u Petrovaradinu, Big Sisters docekale probrani krug prijatelja,a ja imao cast da snimim odlican koncert! Bese i neka kamerica tamo,pa ce verovatno da naprze i neki dvd ili ce da bude na U-tube... Ovo je stvar "Roxanne",originalno izvedene od strane Stingove grupe Police,a u aranzmanu gore-pomenutih sestara i sjajno su otpevale,a momci odlicno odsvirali... Postava je : Bubanj,gitara i klavijaturista svira i klavijature i bass rhodes istovremeno...! Opasna svirka... Ja isprobao par mikrofona, AT4041 na dobosu i ATM450 na kontri i sad moram da ih kupim! ![]() mackie 1640,pro tools,uad,itd... Poslusate slobodno... Evo mp3-a ovde.
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 03-09-2009 at 01:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Bockie,fino si ti ovo snimio,bar koliko mogu da zakljucim slusajuci ovo na malim plastikanerima,ali svojim trudom nisi uspeo da sakrijes dve "decje bolesti" koje,nazalost, vladaju ovim nasim krajevima i polako poprimaju epske razmere.
![]() 1.NETACNE HARMONIJE.Najrasprostranjenija bolest klubskih svirki.Ako nesto i dobro pocne,pogresan akord te mora sacekati makar na kraju. ![]() ![]() 2.Stil pevanja poznatiji kao "J.....e keve" karakteristican za mlade nadobudne pevacice "velikih glasovnih mogucnosti".Naravno,unapred se izvinjavam devojci jer mozda to i nije njen manir,ali ovde zvuci tako. Opet po ko zna koji put cemo doci do teme da li je vaznije kako,sa cim i na cemu se nesto snima od onog sta se snima. P.S.Nisam "trovac" samo me je onaj Gm6 na krajevima fraza umesto vise nego karakteristicnog Gsus4/7 prosto naterao na reakciju.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Evo ja cu prvi da prokomentarisem,ne znam sta mi se vise svidja produkcija ili svirka.Ova devojka ne da peva nego peva,obradili su je na svoj nacin,ali nisu preterali ,taman onako koliko treba.Pre nego sto sam poslusao pomislio sam evo jos jedne dosadne obrade u nizu,ali sam pogresio.Mislim da si izvukao maksimum iz snimka.
Cudi me da jos niko nije prokomentarisao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mada... ja sam inače alergičan na pomenuto pevačko je....e keve, ali ovo je prvi put da mi to ne smeta, čak naprotiv. Tako da (?to se mene tiče), ako izuzmemo Gm6 i nevolje sa tempom - meni super. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Pozdrav.
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Lepo zvuci...u stvari...odlicno.Cestitke za zvuk.
https://www.facebook.com/b.birdproaudio?ref=hl Last edited by sasaristic; 03-09-2009 at 07:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() Svidela mi se ova fotka... ![]() Hvala disco,sale... Ma svestan sam svega sto se eventualno moze zameriti,ali verujte da je ovo top u odnosu na ono sve sto krlja po klubovima...!!! Klavijaturista jednom rukom pici kurzweil-a,a drugom bass rhodes,bubnjar je dobar,ja i volim malo "setnje" to je ok, ipak nije dx7 nego ziv covek... ![]() Bitan je groove... Big Sisters,su ipak malo ozbiljnije zenske,ipak rade i sa brass orkestrom i na gomili drugih veoma ozbiljnih stvari... ..polako... U krajnjem,ovo i nema pretenzije da bude neka mega-giga produkcijska gromada,vec opusten live snimak,sa interne zurke,cak je gitarosu bio rodjus u ponoc... Poslusajte domace live-ove,videcete o cemu pricam... ![]() Hvala svima jos jednom...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 04-09-2009 at 11:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je dobro! Svojevremeno sam snimao Pan Band iz NIs, sada nepostojeci, i zadatak je bio da to zvuci bas live, bez narocitih doterivanja. Meni takva svirka ima puno smisla, i treba uhvatiti ustvari atmosferu, a to je u tvom snimku dobro odrdjeno, usnimak mi je potpuno u redu, najvise mi se svidja drum
Last edited by Braca; 03-09-2009 at 07:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
ajoj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oces da me upoznash sa pevacicom? ![]() me in love ![]() EDIT: sve je dobro al jutarnjo-rapavi yebachki glas si joj izvukao za medalju ![]()
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 03-09-2009 at 08:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() jos na sluskama kad se opanji pa kad malo jos dodatno izdistorzira o Bozhe ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Live 5 | Altek | Audio Software | 3 | 24-07-2005 01:24 PM |
POD XT Live | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-03-2005 03:14 AM |