|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Moram da se malo i ja nadovezem na ovaj Anitin mail u kome me malo preterano hvali.
Anita je SJAJNA kompozitorka ili kompozitorica, ne znam kako se pravilno kaze, ali znate na koga mislim! Zao mi je sto niste culi ovu, kao i druge njene radove, a to mozete ako odete na jedan od njenih sajtova. Nije moja uloga u ovom slucaju bila nista narocito, Anita je zaista SJAJNO napravila muziku, i samo je od mene potrazila par saveta kao iskusnijeg (citaj - mnogo starijeg) u vezi zapisivanja partiture, koja je kod mene stigla vec jako dobro smisljena i orkestrirana, radi se zaista samo o nekim sitnicama, koje ce olaksati muzicarima da "shvate" sto bolje autorove zamisli. Kada se o MIDI programingu radi, Anita je tu veoma iskusna, i pored toga sto je jako mlada, jer je prisla tom problemu studiozno, strpljivo, i sa jako mnogo energije i entuzijazma, i tu joj odajem veeliko priznanje, a vama priznajem da sam veliki fan njene muzike, pune emocija, dubine, skrivene energije i veoma sofisticiranog "zenstvenog" izraza. Eto....
![]() |
#22 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Muzika ti je fantasticna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@ ono u vezi zena je bila samo sala, nisam nikakav sado-mazo-sovinista
![]() ![]() Ono sto mene konkretno zanima je orkestriranje gudaca za pop/rock muziku, pomocu semplova... e sad, i ja cujem kvintakorde koje cujes i ti, i ne zelim ih i u svojim aranzmanima, ali sam ujedno svestan svog neznanja na tom polju i zelim da saznam nesto vise u vezi toga... zato sam i zamolio g. Markovica da podeli sa nama (znam da ima jos ovakvih kao ja) svoje iskustvo jer sam siguran da covek ovu materiju poznaje fantasticno, sto je i pokazao jedno milion puta... Nije mi namera da bacim senku na Vivaldija, vec me kao sto sam rekao, zanima orkestracija gudaca za pop/rock aranzmane...i to od same teorije orkestracije pa sve do nekih saveta iz iskustva o tome koji je sempl najsvirljiviji, najverniji, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
http://www.dolmetsch.com/musictheory26.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa eto, ono gore sto sam ti napisala u vezi gudača je to. ![]() Kad se vratim s mora, mozda napisem nesto vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala... cekam te s mora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
JOHN WILLIAMS - CONDUCTER SCORE ili sl. | ANITA | Razno | 47 | 30-10-2004 07:20 PM |