|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ima li tko note za orkestar (conducter score... gdje su svi instrumenti poredani jedan ispod drugog....) od John-a Williamsa ili nekog drugog velikog filmskog skladatelja?
Ako ima..... ![]() A ako nitko nema, zanimaju li koga iste pa da zajedno narucimo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Probaj da nadjes midi fajlove.
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Hal Leonard je izdao sve njegove scorove kao dirigentske partiture. Nije jeftino...Mislim da ces tesko nac neku skeniranu varijantu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Aha. Kapiram. Tebi treba za orkestar. To je nesto tipa Ennio Morricone.
![]() |
#7 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Ok.
Na ovoj stranici su njegove note za orkestar iz filma Patriot. Kosta 48$ + 8$ postarine. Ja sam bas pozeljela Patriota jer mu je to novije djelo za koje kazu da nije mogao skladati prije 20 godina..... Jos sam se dvoumila izmedu E.T-ja, ali ipak je ovo novo i predivan je rad. John Williams je doista najveci filmski skladatelj i od njega VRIJEDI uciti. Promatrati njegovu orkestraciju, odabir instrmenata, udvostrucenje u kojim odnosima i kad.... jedva cekam..... sve to vidjeti. ![]() Ja predlazem da ako je vise nas zainteresirano mozemo podijeliti troskove i kupiti to zajedno, a onaj tko se zeli zezat sa fotokopiranjem i uvezivanjem (jer mora biti lijeeepo uvezeno, zar ne ![]() http://www.sheetmusicplus.com/a/prod...3=&sub4=&more= Njegovi ostali radovi http://www.johnwilliams.org/reference/sheetmusic.html P.s. Probala sam pronaci sve legalne i druge izvore za ove note... ali nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Slazem se da je John Williams veliki filmski muzicki stvaralac. Video sam da je pravio muziku za dosta filmova i cim na uvodnoj spici procitam njegovo ime znam da se necu razocarati u muziku tog filma.
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trevor Horn & Robbie Williams | DaBear | Razno | 12 | 25-10-2009 02:41 AM |
Trebam suradnika - midi mockup u sibeilus score | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 26 | 04-08-2009 07:55 PM |
John Bonham zvuk bubnja | Edi Prog | Audio Produkcija - Tehnike | 39 | 15-12-2007 02:38 AM |