|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Dobro de sad, mnogo smo napali coveka. Pa i da je harmonija skroz iskopirana od balasevica, to nije bitno ako se izmeni melodijska linija. Dobro je sto se trudi i sto radi. Evo, od sad ce 100 % imati dobro nastimovanu gitaru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
ja mogu da ti kazem samo da iz sveg ovog mazanja mozes da nadjes samo inspiraciju,jer NIKO se nije naucen rodio, NIKO nije poceo da se bavi muzikom i nastavio do kraja na istom nivou.... radi na sebi, radi na svom instrumentu,koji god da je,gitara,glas ili klavir, vezbaj,treniraj, skini neki program za stimovanje gitare,ima ih po netu,ja sviram hornu,pa nisam bas u toku sa tim programima za gitaru....
znaci,radi na sebi, sve se vezba,ti bi to vec trebalo da znas,nije lako bilo ni nizu muzicku zavrsiti,zar ne? bar nebi trebalo da bude suvise lako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Imam jedan problem | Estbam | Audio Produkcija - Tehnike | 204 | 05-04-2009 11:38 PM |
Eh da imam para ko Don! | Shricke | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 28-04-2008 10:09 PM |