![]() |
I ja konja za trku imam.
Klavir mi je prvi instrument... gitara je vise rekreativno, al' imam par nekih pesama...
Znam da nisam neki virtuoz, al' me ipak zanima sta mislite o melodiji i tekstu. Hvala. http://www.youtube.com/watch?v=feAayN0e39U |
Re: I ja konja za trku imam.
Malo ra?timovana? :shock:
|
Debelo rastimovana :)
|
radijska tra-la-la pesma,jedna od onih sto ne skontas ni da je pocela ni prosla,dobra za popunu albuma...
8 ovakvih i jedna od Marine,sa nekim gostom npr Joksimovic, i eto prvenca. Ovakve pesme su potrebne,i budi pametan,nadji dobrog aranzera,za ovo se moze dobiti do 300e... ...jeste rastimana,suza suzu stize i to bas nesrecno... |
Quote:
Quote:
Ti mislis da nisam uspeo u tome, neki drugi misle da jesam, i to je potpuno ok. Volim pluralizam misljenja i ukusa, ali opet svoj muzicki rad ne bih poredio sa radijskim zvezdicama :wink: |
Ne bih se kladio bas na tog konja... :cry:
Osim cinjenice da je gitara JEZIVO rastimana, melodija i harmonija su JEZIVO sablonske... Balasevicevski, na trenutke, samo taj lik ipak ima malo bolje tekstove... |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Nemoj da se plasis, kintu neces "zgrnuti"....(€300 ne racunam kao neke velike pare, ako resis "da se prodas")... ako si pesmu napisao devojci - to je onda ok i mozda bude i nesto:wink:, a za album prvenac, bolje se potrudi da napravis neke jace pesme , a popunjavace, ces posle lako. e, a i stimeri su danas bas jevtini..... |
Quote:
Kako si uspeo, o tome sam ti dao najprijateljskiji savet, bez da poredim sa "panonskim govnarom" i slicno jer niko ne voli da puno bude poredjen... Mislim da je moj stav o lepoti ove pesme ili ne , potpuno irelevantan u odnosu na ono sto sam odgovorio. A malo mi je i muka od tog uopstenog stava u domacih mladih muzicara: "Ja to ne radim za pare,ja to volim,bla,truc,trt..."... Dakle dajem ti moj stav kao sto si i trazio od svih na ovom javnom mestu. Postujem tvoje emocije i nisam ih implicirao u izneti stav. |
Znam da nisam neki virtuoz, al' me ipak zanima sta mislite o melodiji i tekstu.
Hvala. Ako ti klavir bolje le?i, za?to ne otpjeva? uz klavir?Normalno, prije bi ga trebalo "u?timati" bolje nego gitaru.:cool3: |
All times are GMT +1. The time now is 07:49 AM. |