| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  28-07-2009, 12:48 AM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2008 Location: Prijepolje - Beograd 
				 |  I ja konja za trku imam. 

Klavir mi je prvi instrument... gitara je vise rekreativno, al' imam par nekih pesama... Znam da nisam neki virtuoz, al' me ipak zanima sta mislite o melodiji i tekstu. Hvala. http://www.youtube.com/watch?v=feAayN0e39U 
				__________________ "Imaj smelosti da budes razuman" - Emanuel Kant | 
|   |   | 
|  28-07-2009, 02:47 AM | #2 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2008 Location: Mladenovac 
				 |  Re: I ja konja za trku imam. 

Malo ra?timovana?    | 
|   |   | 
|  28-07-2009, 08:39 AM | #3 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2007 Location: Kragujevac 

Debelo rastimovana    | 
|   |   | 
|  28-07-2009, 10:41 AM | #4 | 
| Moderator Join Date: Jun 2007 Location: ) Recording 

radijska tra-la-la pesma,jedna od onih sto ne skontas ni da je pocela ni prosla,dobra za popunu albuma...  8 ovakvih i jedna od Marine,sa nekim gostom npr Joksimovic, i eto prvenca. Ovakve pesme su potrebne,i budi pametan,nadji dobrog aranzera,za ovo se moze dobiti do 300e... ...jeste rastimana,suza suzu stize i to bas nesrecno... 
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | 
|   |   | 
|  28-07-2009, 12:44 PM | #5 | ||
| Junior Member Join Date: Aug 2008 Location: Prijepolje - Beograd 
				 |  Re: I ja konja za trku imam. Quote: 
 Quote: 
 Ti mislis da nisam uspeo u tome, neki drugi misle da jesam, i to je potpuno ok. Volim pluralizam misljenja i ukusa, ali opet svoj muzicki rad ne bih poredio sa radijskim zvezdicama   
				__________________ "Imaj smelosti da budes razuman" - Emanuel Kant | ||
|   |   | 
|  28-07-2009, 02:50 PM | #6 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2008 

Ne bih se kladio bas na tog konja...   Osim cinjenice da je gitara JEZIVO rastimana, melodija i harmonija su JEZIVO sablonske... Balasevicevski, na trenutke, samo taj lik ipak ima malo bolje tekstove... | 
|   |   | 
|  28-07-2009, 03:30 PM | #7 | |
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 
 Pozdrav, Vasa 
				__________________ TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 28-07-2009 at 03:35 PM. Reason: pozdrav | |
|   |   | 
|  28-07-2009, 03:47 PM | #8 | |
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 
 Nemoj da se plasis, kintu neces "zgrnuti"....(€300 ne racunam kao neke velike pare, ako resis "da se prodas")... ako si pesmu napisao devojci - to je onda ok i mozda bude i nesto  , a za album prvenac, bolje se potrudi da napravis neke jace pesme , a popunjavace, ces posle lako. e, a i stimeri su danas bas jevtini..... 
				__________________ Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear | |
|   |   | 
|  28-07-2009, 04:24 PM | #9 | |
| Moderator Join Date: Jun 2007 Location: ) Recording 
 Kako si uspeo, o tome sam ti dao najprijateljskiji savet, bez da poredim sa "panonskim govnarom" i slicno jer niko ne voli da puno bude poredjen... Mislim da je moj stav o lepoti ove pesme ili ne , potpuno irelevantan u odnosu na ono sto sam odgovorio. A malo mi je i muka od tog uopstenog stava u domacih mladih muzicara: "Ja to ne radim za pare,ja to volim,bla,truc,trt..."... Dakle dajem ti moj stav kao sto si i trazio od svih na ovom javnom mestu. Postujem tvoje emocije i nisam ih implicirao u izneti stav. 
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | |
|   |   | 
|  28-07-2009, 10:15 PM | #10 | 
| Member Join Date: Mar 2009 

Znam da nisam neki virtuoz, al' me ipak zanima sta mislite o melodiji i tekstu. Hvala. Ako ti klavir bolje le?i, za?to ne otpjeva? uz klavir?Normalno, prije bi ga trebalo "u?timati" bolje nego gitaru.   | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Imam jedan problem | Estbam | Audio Produkcija - Tehnike | 204 | 06-04-2009 12:38 AM | 
| Eh da imam para ko Don! | Shricke | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 28-04-2008 11:09 PM |