|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Klavir mi je prvi instrument... gitara je vise rekreativno, al' imam par nekih pesama...
Znam da nisam neki virtuoz, al' me ipak zanima sta mislite o melodiji i tekstu. Hvala. http://www.youtube.com/watch?v=feAayN0e39U
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Malo ra?timovana?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Debelo rastimovana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
radijska tra-la-la pesma,jedna od onih sto ne skontas ni da je pocela ni prosla,dobra za popunu albuma...
8 ovakvih i jedna od Marine,sa nekim gostom npr Joksimovic, i eto prvenca. Ovakve pesme su potrebne,i budi pametan,nadji dobrog aranzera,za ovo se moze dobiti do 300e... ...jeste rastimana,suza suzu stize i to bas nesrecno...
![]() |
#5 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Ti mislis da nisam uspeo u tome, neki drugi misle da jesam, i to je potpuno ok. Volim pluralizam misljenja i ukusa, ali opet svoj muzicki rad ne bih poredio sa radijskim zvezdicama ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ne bih se kladio bas na tog konja...
![]() Osim cinjenice da je gitara JEZIVO rastimana, melodija i harmonija su JEZIVO sablonske... Balasevicevski, na trenutke, samo taj lik ipak ima malo bolje tekstove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 28-07-2009 at 02:35 PM. Reason: pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nemoj da se plasis, kintu neces "zgrnuti"....(€300 ne racunam kao neke velike pare, ako resis "da se prodas")... ako si pesmu napisao devojci - to je onda ok i mozda bude i nesto ![]() a za album prvenac, bolje se potrudi da napravis neke jace pesme , a popunjavace, ces posle lako. e, a i stimeri su danas bas jevtini.....
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kako si uspeo, o tome sam ti dao najprijateljskiji savet, bez da poredim sa "panonskim govnarom" i slicno jer niko ne voli da puno bude poredjen... Mislim da je moj stav o lepoti ove pesme ili ne , potpuno irelevantan u odnosu na ono sto sam odgovorio. A malo mi je i muka od tog uopstenog stava u domacih mladih muzicara: "Ja to ne radim za pare,ja to volim,bla,truc,trt..."... Dakle dajem ti moj stav kao sto si i trazio od svih na ovom javnom mestu. Postujem tvoje emocije i nisam ih implicirao u izneti stav.
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Znam da nisam neki virtuoz, al' me ipak zanima sta mislite o melodiji i tekstu.
Hvala. Ako ti klavir bolje le?i, za?to ne otpjeva? uz klavir?Normalno, prije bi ga trebalo "u?timati" bolje nego gitaru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Imam jedan problem | Estbam | Audio Produkcija - Tehnike | 204 | 05-04-2009 11:38 PM |
Eh da imam para ko Don! | Shricke | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 28-04-2008 10:09 PM |