|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
E sad, pre neku noc sanjam ja da sviram. Cuju se neki akordi, kad je pogledam dole u sta sviram, a ono neka ploca od drveta. Lupam ja po drvetu neke akorde a zvuk sam izlazi. Probudim se i kazem sebi, ovo ovako ne valja. Ima da poludim bez sintisajzera. E sad, posto budzet bas cuvam za neke jos vaznije stvari u zivotu, pade mi na pamet Yamaha CS2X. Jeli moze da padne preporuka za nju? Znam da je cena za nju oko 150 Evra, tako sam je vidjao. A ima i portamento. Voleo bih da se oprobam u sci-fi/Jarre/Fin muzici. Nabavio bih neki free PC sequencer za pocetak, nesto legalno royalty/copyright free. Samo da ima osnovne stvari tipa copy/delete/merge/quantize. Sto jednostavnije, pa ako moze neka preporuka. Cisto da provalim softverske sekvencere jer a njima jos nisam radio. TunaFish bi jos dosao u obzir posto je oko 25 Evra, pa da ne cepidlacim. Moze li neka preporuka i za TunaFish? Ako imate neke druge ideje, dajte da vas cujem. EDIT: Yamaha S30, za razliku od SC2X ima redovnih 16 MIDI kanala be ogranicenja kao u pomenutom CS2X-u. A ima i opciju analognog prosirenja. Nisam svirao S30 (sem jednom na 6-7 minuta u nekoj buci), kako se pokazala? Koja bi bila njena cena? Last edited by Flash Gordon; 28-07-2009 at 02:49 AM. |
|||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M50 workstation!!! NEW | marestudio | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 07-11-2008 02:03 PM |