Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2008, 07:13 PM   #1
marestudio
Member

Default Korg M50 workstation!!! NEW

Firma Korg izgleda da je lose prosla sa serijom M3 pa je brze bolje nasla nacina da se dodvori kupcima novom serijom M50 po relativno povoljnim uslovima!
http://www.korg.com/m50/
Ima neki retro izgled sto meni i nije tako lose, 256 Mb rama EDS sintezu kao i M3, 5 insert efekata kao 2 na masteru i jedan Total effect kako ga oni zovu, 80 glasova polifonije, 16 instrumenta odjednom moze da svira u Combi modu....Medjutim nigde ne mogu da nadjem kolika mu je ROM memorija! I ovo je dosta za 1000 eura kolika mu je otprilike cena!
marestudio is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 10:13 PM   #2
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Default Re: Korg M50 workstation!!! NEW

izgleda prilicno jeftino...a la R3
fischek is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 02:03 PM   #3
miljan
Junior Member

Default Re: Korg M50 workstation!!! NEW

Quote:
Originally Posted by marestudio View Post
Firma Korg izgleda da je lose prosla sa serijom M3 pa je brze bolje nasla nacina da se dodvori kupcima novom serijom M50 po relativno povoljnim uslovima!
http://www.korg.com/m50/
Ima neki retro izgled sto meni i nije tako lose, 256 Mb rama EDS sintezu kao i M3, 5 insert efekata kao 2 na masteru i jedan Total effect kako ga oni zovu, 80 glasova polifonije, 16 instrumenta odjednom moze da svira u Combi modu....Medjutim nigde ne mogu da nadjem kolika mu je ROM memorija! I ovo je dosta za 1000 eura kolika mu je otprilike cena!

Dugo nisam cuo vecu glupost,

Ja imam M3-73, a probao sam mnooogoooo toga i imam u kolekciji dosta klavijatura i po meni je trenutno M3 ispred svih, sem OASYSA.....

A sto se prodaje tice.....losa ti je procena......pre bih rekoa da je suprotno,
A M50 je pravljen za totalno drugaciju ciljnu grupu...........

Po toj teoriji se Fantom X jako lose prodavao pa je Roland brze bolje izbacio Juno G.........naravno da je to glupost

Ili slucaj kod Yamahe Motif ES ...pa MO6 (MO8).....

Nemaju svi para da kupe Oasys, pa tuje M3, a za one koji ni to ne mogu tu je M50.........
miljan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules