Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 23-07-2009, 11:43 AM   #4
Perfect-Harmony
Junior Member

Default Re: Workstation do 300-350 Eura

...samo sto mi je budzet (za sada) otprilike kao iz naslova. Mada bih za dobru ponudu odresio jos mozda 50 Evra.
E sad, glavna je stvar sto ne znam kako se cene krecu. Npr. skoro da nisam video ni jednog XP-60, FA-76, golog Trinity-ja ili Yamahu EX-5 ili osnovnog Motifa na prodaju. A bas sam pretrazio net i oglase...[/quote]

Yamaha EX-5 oko 1200 $ , Osnovni Motif Yamaha MO6 61-Key Workstation 98.461 RSD .... to su realne cene naravno u putanju je Nov MO6 .... E sad posto ces jako ali jako tesko da nadjes bilo kakav workstation u cifri do 350 ( osim mozda Novation X-Station , mada on i nije workstation vec je samo sinth ) moj predlog je da mozda sacekas malo skupis pare i kupis Yamaha MM6 ( malo je skuplja cifra ali zato ima engine Motif-a i zvuci jezivo dobro na svim poljima za te pare naravno 52.250 RSD ) .... to su priblizne informacije o cenama i moje misljenje ... javljaj o napredku

http://www.youtube.com/watch?v=8E_bDg5ak9w
Perfect-Harmony is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules