Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-06-2009, 06:04 PM   #1
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Default Mr. Lou feat Grof - Ziva Gotiva (Fresh Cut)

Iako je ovo proslogodisnja prica kroz savjete i pomoc drugara koji se bave videom konacno sam iznio svoj prvi "zvanicni" singl kako treba...

Uzivajte

http://www.youtube.com/watch?v=V4oz7KFRp90

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2009, 03:07 PM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Mr. Lou feat Grof - Ziva Gotiva (Fresh Cut)

Quote:
Originally Posted by Lou View Post
Iako je ovo proslogodisnja prica kroz savjete i pomoc drugara koji se bave videom konacno sam iznio svoj prvi "zvanicni" singl kako treba...

Uzivajte

http://www.youtube.com/watch?v=V4oz7KFRp90
vidim niko nista da kaze..pa ko velim..da ja pocnem....

uuuff! Jel ovo onaj isti Lou, koji pre par dana rece da Will I Am (iz Black Eye Peas) ima "predvidljive" aranzmane i da BoomBoom nema veze sa mozgom..???

Nadao sam se boljem od tebe Lou (posle svih komentara koje si stavljao ne neke druge, svetske producente / hitove itd) .... nema veze sto je "od prosle godine".....

sve je nekako naivno...
brass tema -
Tekst i "pevanje"
Onaj nasminkani,....
gitarice
flow / aranzman

pa zar pored ovoliko dobre muzike i produkcije, nemoze da se izvuce neka inspiracija, neka korist, nauci nesto..???
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2009, 06:37 PM   #3
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Lou, sledeci put kad snimate spot ZOVI - ne pitam koliko kosta
Everbeatz is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2009, 09:44 PM   #4
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Quote:
Originally Posted by Everlast View Post
Lou, sledeci put kad snimate spot ZOVI - ne pitam koliko kosta
hahahaha nadam se da ce to biti sa tvojim sugradjankama!

Old 24-06-2009, 12:10 AM   #5
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
vidim niko nista da kaze..pa ko velim..da ja pocnem....

uuuff! Jel ovo onaj isti Lou, koji pre par dana rece da Will I Am (iz Black Eye Peas) ima "predvidljive" aranzmane i da BoomBoom nema veze sa mozgom..???

Nadao sam se boljem od tebe Lou (posle svih komentara koje si stavljao ne neke druge, svetske producente / hitove itd) .... nema veze sto je "od prosle godine".....

sve je nekako naivno...
brass tema -
Tekst i "pevanje"
Onaj nasminkani,....
gitarice
flow / aranzman

pa zar pored ovoliko dobre muzike i produkcije, nemoze da se izvuce neka inspiracija, neka korist, nauci nesto..???
Dabear pa daj malo popusti jasno je iz aviona da je ovo stvar za sire narodne mase. zgrabi pivo zavali se u fotelju i odmori mozak malo vise od 3 min
mnogo faktora je u loncu pa cemo o tome na nekoj drugoj temi

Old 24-06-2009, 10:53 AM   #6
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Dabear pa daj malo popusti jasno je iz aviona da je ovo stvar za sire narodne mase. zgrabi pivo zavali se u fotelju i odmori mozak malo vise od 3 min
mnogo faktora je u loncu pa cemo o tome na nekoj drugoj temi
pa zar su "sire narodne mase" toliko glupe??
Onda ste mogli i da uradite nemi video (mislim, bez muzike..) jer svi ionako samo gledaju u "golotinju" ! ijuuuu, naopako !!

A koji to "faktor iz lonca" sprecava da se nesto uradi dobro??
Old 24-06-2009, 11:12 AM   #7
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
pa zar su "sire narodne mase" toliko glupe??
Onda ste mogli i da uradite nemi video (mislim, bez muzike..) jer svi ionako samo gledaju u "golotinju" ! ijuuuu, naopako !!

A koji to "faktor iz lonca" sprecava da se nesto uradi dobro??
pa vidim ja da si ti zasiljio da istjeras svoje

afroman - crazy rap, eminem - blow my buzz i lista ide u nedogled... sta je bilo sa "pjesmama" koje su opustene, za koje ti ne treba mozak, nego samo neki catch da ti uljepsa dan, jutro, vece...

jasno je da je komercijala i da je za balkan ali ne znam sta ti je tako zapelo za uho da te tjera da stavljas
ali posto je ovo jedini forum na kojem bi kolegijalno bilo da se da obrazlozenje evo reci cu:

brass tema - - prepoznatljiva tema, dobar pocetak za prvi singl koji treba da zahvati sto je moguce vise... skinuto sa akai cd-a big brass

Tekst i "pevanje" - tekst govori o zenama na neki "uvrnut" nacin. jasno je da nema uvod zaplet i rasplet ali se islo na to da se serviraju informacije "kako mi volimo zene i volimo da se gotivimo sa njima". "pjevanja" nema ali to ne ogranicava izraz... iducu stvar planiram uraditi cijelu sa vokoderom na jednom tonu (doduse tekst je tad bitniji...)

Onaj nasminkani,.... - "nasminkani" je vampir, ili bar on tako tvrdi. to je njegov stil, njegov kont i ja u to nisam htio da se mijesam i iskreno nisam ni imao vremena...

gitarice - to si dobro rekao. bas su "gitarice"... jednostavnost, 5 tonova, nabudzene... lenny kravitz? neki drugi crnac?

flow / aranzman - e sad ne znam sta ti ovdje smeta. nisam planirao da izadjem na takmicenje sa flow-om niti planiram ikada a ja nisam reper a ni grof nije btw. aranzman jeste suv i sirov ali nema nista sto para usi.
beat nosi, ne opterecuje ima prirodne, organske udaraljke, nekoliko sintova koji imaju par melodija koje kontrapunktiraju, ma jednostavnost

i iskreno da ti kazem kada mi je shot poslao mix na prvo slusanje mi je bilo drugacije i cudno (malo previse zasiljeno) ali mi se kasnije zaista svidjelo kako je to uradio, ali bas.

i jos jedna stvar, ne znam koliko je bitna. moze da se cuje 300 puta nece dosaditi... GARANTUJEM

Old 25-06-2009, 11:15 AM   #8
Lag
Moderator

Lag's Avatar

vampir je hit
Old 25-06-2009, 12:27 PM   #9
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

to niej vampir to je grof !

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 25-06-2009, 06:12 PM   #10
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
pa vidim ja da si ti zasiljio da istjeras svoje

afroman - crazy rap, eminem - blow my buzz i lista ide u nedogled... sta je bilo sa "pjesmama" koje su opustene, za koje ti ne treba mozak, nego samo neki catch da ti uljepsa dan, jutro, vece...

jasno je da je komercijala i da je za balkan ali ne znam sta ti je tako zapelo za uho da te tjera da stavljas
ali posto je ovo jedini forum na kojem bi kolegijalno bilo da se da obrazlozenje evo reci cu:

brass tema - - prepoznatljiva tema, dobar pocetak za prvi singl koji treba da zahvati sto je moguce vise... skinuto sa akai cd-a big brass

Tekst i "pevanje" - tekst govori o zenama na neki "uvrnut" nacin. jasno je da nema uvod zaplet i rasplet ali se islo na to da se serviraju informacije "kako mi volimo zene i volimo da se gotivimo sa njima". "pjevanja" nema ali to ne ogranicava izraz... iducu stvar planiram uraditi cijelu sa vokoderom na jednom tonu (doduse tekst je tad bitniji...)

Onaj nasminkani,.... - "nasminkani" je vampir, ili bar on tako tvrdi. to je njegov stil, njegov kont i ja u to nisam htio da se mijesam i iskreno nisam ni imao vremena...

gitarice - to si dobro rekao. bas su "gitarice"... jednostavnost, 5 tonova, nabudzene... lenny kravitz? neki drugi crnac?

flow / aranzman - e sad ne znam sta ti ovdje smeta. nisam planirao da izadjem na takmicenje sa flow-om niti planiram ikada a ja nisam reper a ni grof nije btw. aranzman jeste suv i sirov ali nema nista sto para usi.
beat nosi, ne opterecuje ima prirodne, organske udaraljke, nekoliko sintova koji imaju par melodija koje kontrapunktiraju, ma jednostavnost

i iskreno da ti kazem kada mi je shot poslao mix na prvo slusanje mi je bilo drugacije i cudno (malo previse zasiljeno) ali mi se kasnije zaista svidjelo kako je to uradio, ali bas.

i jos jedna stvar, ne znam koliko je bitna. moze da se cuje 300 puta nece dosaditi... GARANTUJEM
ajde kad ti kazes tako......
sve si skontao, kad su u pitanju hitovi ! ...al zamalo!
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules