![]() |
Mr. Lou feat Grof - Ziva Gotiva (Fresh Cut)
Iako je ovo proslogodisnja prica kroz savjete i pomoc drugara koji se bave videom konacno sam iznio svoj prvi "zvanicni" singl kako treba...
Uzivajte :grin: http://www.youtube.com/watch?v=V4oz7KFRp90 |
Re: Mr. Lou feat Grof - Ziva Gotiva (Fresh Cut)
Quote:
uuuff! Jel ovo onaj isti Lou, koji pre par dana rece da Will I Am (iz Black Eye Peas) ima "predvidljive" aranzmane i da BoomBoom nema veze sa mozgom..??? Nadao sam se boljem od tebe Lou (posle svih komentara koje si stavljao ne neke druge, svetske producente / hitove itd) .... nema veze sto je "od prosle godine"..... sve je nekako naivno... brass tema - :shock: Tekst i "pevanje":shock: Onaj nasminkani,....:confused::shock: gitarice:( flow / aranzman :ups::ups: pa zar pored ovoliko dobre muzike i produkcije, nemoze da se izvuce neka inspiracija, neka korist, nauci nesto..???:mad: |
Lou, sledeci put kad snimate spot ZOVI - ne pitam koliko kosta :D
|
Quote:
|
Quote:
mnogo faktora je u loncu pa cemo o tome na nekoj drugoj temi :wink: |
Quote:
Onda ste mogli i da uradite nemi video (mislim, bez muzike..) jer svi ionako samo gledaju u "golotinju" ! ijuuuu, naopako !! A koji to "faktor iz lonca" sprecava da se nesto uradi dobro??:mad: |
Quote:
afroman - crazy rap, eminem - blow my buzz i lista ide u nedogled... sta je bilo sa "pjesmama" koje su opustene, za koje ti ne treba mozak, nego samo neki catch da ti uljepsa dan, jutro, vece... jasno je da je komercijala i da je za balkan ali ne znam sta ti je tako zapelo za uho da te tjera da stavljas :mad: ali posto je ovo jedini forum na kojem bi kolegijalno bilo da se da obrazlozenje evo reci cu: brass tema - :shock: - prepoznatljiva tema, dobar pocetak za prvi singl koji treba da zahvati sto je moguce vise... skinuto sa akai cd-a big brass Tekst i "pevanje":shock: - tekst govori o zenama na neki "uvrnut" nacin. jasno je da nema uvod zaplet i rasplet ali se islo na to da se serviraju informacije "kako mi volimo zene i volimo da se gotivimo sa njima". "pjevanja" nema ali to ne ogranicava izraz... iducu stvar planiram uraditi cijelu sa vokoderom na jednom tonu (doduse tekst je tad bitniji...) Onaj nasminkani,....:confused::shock: - "nasminkani" je vampir, ili bar on tako tvrdi. to je njegov stil, njegov kont i ja u to nisam htio da se mijesam i iskreno nisam ni imao vremena... gitarice:( - to si dobro rekao. bas su "gitarice"... jednostavnost, 5 tonova, nabudzene... lenny kravitz? neki drugi crnac? :) flow / aranzman :ups::ups: - e sad ne znam sta ti ovdje smeta. nisam planirao da izadjem na takmicenje sa flow-om niti planiram ikada a ja nisam reper a ni grof nije btw. aranzman jeste suv i sirov ali nema nista sto para usi. beat nosi, ne opterecuje ima prirodne, organske udaraljke, nekoliko sintova koji imaju par melodija koje kontrapunktiraju, ma jednostavnost :) i iskreno da ti kazem kada mi je shot poslao mix na prvo slusanje mi je bilo drugacije i cudno (malo previse zasiljeno) ali mi se kasnije zaista svidjelo kako je to uradio, ali bas. :grin: i jos jedna stvar, ne znam koliko je bitna. moze da se cuje 300 puta nece dosaditi... GARANTUJEM :wink: |
vampir je hit
|
to niej vampir to je grof !
|
Quote:
sve si skontao, kad su u pitanju hitovi ! ...al zamalo!:cry: |
All times are GMT +1. The time now is 10:11 AM. |