|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Treba mi pomoc, da li neko zna gde se moze naci najjednostavnija moguca varijanta pasivne "miksete", koju bih koristio da spojim dva (do cetiri) stereo izvora zvuka u jedne slusalice. Potrebno mi je da na istim slusalicama mogu da slusam klavijaturu i racunar istovremeno. Znaci, idealno bi bilo da ima nekoliko stereo 1/8 incnih inputa i jedan stereo output, koji bi sadrzao njihov mix. Nije mi neophodna cak ni kontrola jacine za svaki input, bilo bi dovoljno i da svi budu mixovani jednakom jacinom. Ovo je ono sto bi bilo idealno, a trazim bilo kakvo resenje koje bi bilo priblizno po jednostavnosti i sto nizoj ceni.
Hvala |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKAI EWI na malo drugaciji nacin | Bitch | Razno | 2 | 26-08-2009 06:10 PM |
Popis Svih Analognih Izvora Zvuka | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 27-09-2008 02:21 PM |
Dinamicki procesori na majstorski nacin | LACKY | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 04-08-2006 02:40 AM |
Nacin stvaranja | Zid | Vlado Georgiev | 20 | 23-07-2005 03:41 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |