|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
ja koristim C4 za smirivanje low midla... sjajno radi.... sada tek pronalazim njegove nove cari na kickovima i tomovima al to nije teema
![]() eq se koristi u miksu skoro obavezno... uvek mi je potrebno nekog presencea da dodam da oduzmem neke sredine posto uvek snimim namidlovane gitare da moze posle da se mesi pita od toga i ponekad lowpass... zavisi koliko zujavica ima gore... hipass nikada ne koristim, skoro nikada... dodam nekada kad je potrebno i malo niskih, na granici subova... ponekad i neki notchevi, na nekim frekvencijama i igranje sa njima moze dosta da "poskupi" gitare.... uglavnom ralzika izmedju usnimljene i izmiksovane gitare je dupe i oko, mozda gresim u principu al dosta equjem... takvu skolu volim jbg ![]() ![]() edit: a da ne govorim koliko je u "eq-u" bitna pozicija mikrofona, tako da je neko ko je to gore pomenuo totalno u pravu... i naravno RUKA... do skora nisam ni znao koliko je velika razlika... cak sam se zgranuo tom cinjenicom...
...I'm gonna trade this life for fortune and fame, I'd even cut my hair and change my name... Last edited by Miha Blaze; 06-06-2009 at 05:09 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji VST synth koristite? | disco violence | Audio Software | 19 | 28-02-2009 06:17 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Problem u miksu | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 18-10-2006 08:47 AM |