|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
za low/hi cut, sonnox eq, a za farbanje Api 550a, najcesce... i obavezno bbe sonic maximizer ili psp vintage warm..... na grupi gde su rifovi
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
mećem ja sonalksisov multiband na riffove ponekad, da mi ujede ono dole što bubnji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
mislim da ukoliko ne znaš tačno šta raditi sa 4 kanala po strani gitara, bolje da izabereš manju cifru onih koji ti bolje zvuče i i koje možeš izkontrolisati u mixu. Lično furam taj sonalksis dynamic EQ koji je zapravo multiband i to samo kad mi se čini da klasičnim EQ odsecanjem problematičnog spektra gubim nešto od tih gitara na drugim delovima pesme. U tom slučaju, od pesme do pesme, odlučujem koliko i čega želim da izgubim i na kojim mestima pa se prema tome rukovodim, nema nekog generalnog pravila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Svaki od tih kanala ima svoju namjenu.
![]()
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ja rekoh "ukoliko ne zna?" a očito zna?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
TRacks3 singles - prog. EQ
Ume jako lepo da zasladi ![]() i Vintage comp mi se bas dobro pokazao. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji VST synth koristite? | disco violence | Audio Software | 19 | 28-02-2009 06:17 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Problem u miksu | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 18-10-2006 08:47 AM |