|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
hehehehe.... - awacs - dobro što te ima da ne moram da pišem puno
![]() samo bih dodao nešto... ne vezano sad za čitavu priču...ali mene je zaintrigiralo... Pošto je disko več pomenuo stereo mc's.....evo...stvar "connected" stara...matora...pancata stvar....upalim radio u kolima i čujem je...jebote...opet radi...radi iznova i iznova i iznova....evo - da sjutra u bilo kom klubu zavrtiš "connected" nećeš omašiti, jer taj gruv drži svoj filing....meni je onaj gruv referenca za nešto tako kompaktno i prosto , a da tako vozi...a šta je razlika? okinitie vi meni nos ako se i jedna stvar od black eyed peas-a bude mogla čuti za desetak godina, a kamo li da radi...a, ja vam kažem da ćete "connected" i tada moći da čujete! To je jedna velika razlika....brojni su razlozi zbog kojih više pjesme ne mogu da potraju, ali to je sigurno - hitovi se sve teže pretvaraju u evergreen.... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet Black Eye Peas !!! | DaBear | Razno | 45 | 21-08-2009 10:32 AM |
Artist Rif Boom Fest | Tiki the Boyler | Promocija radova | 23 | 27-05-2007 06:49 PM |
Rif Boom Fest - Banja Luka | Tiki the Boyler | Promocija radova | 2 | 27-02-2007 07:25 PM |