|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
I mislio sam na hardware i naravno da nema smisla, jer kupovati skup Digidesign hardware da bi ga koristio sa nekim drugim softverom svakako nije najpametnije, za taj novac ima boljih uredjaja, ako vec sam Pro Tools nije tema kupovine...
Sa svakim Digidesign hardware-om dolazi i Pro Tools, dok se uz M-Audio hardware dobija (sa vecom cenom naravno), ili kupuje posebno M-Powered software, u tom slucaju ako imas neku verziju PT ne vredi ti jer uz Digidesign hardware svakako dobijas PT pa neces moci da ustedis nista tako sto ces im reci da ti ne treba, a za M-Audio takodje ne vredi, jer ti treba M-Powered, a on se placa i ide autorizacija na iLock... Mbox2 Micro je dovoljan ako ne zelis da usnimavas, e sad... Sta znaci dovoljan... Last edited by kravadinka; 28-05-2009 at 06:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa mislim da bi pojeli doope svoje kad se ne bi umesali i gde nam nije mesto...
![]() U sustini je tako, ali covek verovatno postavlja ova pitanja jer hoce da ustedi sto vise, bar se meni tako cini, pa mu je i taj M-Audio skup, ali neka sam kaze da ne pogadjamo do besvesti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Niti on sme da postavi direktno pitanje, niti mi smemo da mu otvoreno odgovorimo. Takva je situacija ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
ja imam MBox MICRO (izmedju ostalih ProToolsa...) i radi mi lepo!!
Brzi externalni disk, fw800, Mac PowerBook G4 (i sve sljaka lepo)...mozes sve da radis na tome (sem usnimavanja)... ja konkretno, editujem na njemu, moze i MIDI lepo sve sem snimanja...on je namenjen za "miksanje" i editovanje na putu / u hotelu / avionu / autobusu / parku (samo u parku moras da pzis da ti mangupi ne otmu lap top!!) to ti je najjeftinija varijanta...
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Dosad sam se bavio kucnom produkcijom. Cooledit i ostalo. To me dobro sluzilo. Naime, sada mi to nije dovoljno jer hocu da radim studijske matrice. U ovim neprofesionalnim programima uradim mix koji je uradjen skolski, po svim parametrima, ali kvalitet zvuka mi nije zadovoljavajuci, mada se cesto desi da zvuci bolje od mase pjesama koje su izasle iz pravog studija.
Da li bi mi PT pomogao u ovome ili postoji jaftinije rjesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
E a sad da li ce ti bas pomoci u dobijanju zeljenog zvuka...to ne znam!!? Nije sve do software-a...ima tu jos bitnih stvari !!
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a kad malo skapiras PT... nema nazad... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase/Nuendo - pocetnicko pitanje | Gianfranco | Audio Software | 3 | 09-05-2009 07:35 PM |
Pocetnicko pitanje: snimanje i mikrofoni | octoechos | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 24-03-2008 05:35 PM |
Pitanje ProTools HD | djole970 | DSP forum | 60 | 20-07-2005 10:48 AM |
Jos jedno pitanje ProTools HD | djole970 | Vlado Georgiev | 8 | 28-02-2005 05:25 PM |