|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
bravo!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
super fotke..... evo i ja se malo zezam fotografijom...... http://www.balkanphotocontest.com/in...5&usrID=102879 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kakav si ti ludak!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Odlicne fotke! Evo dve moje od proslog leta..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
e, fala svima, drago mi je da vam se dopao moj trud....šteta što se na vrijeme nisam pripremio, jer mi je par munja opalilo bukvalno ispred nosa, to je bilo stvarno spektakularno, toliko da sam se malo i zabrinuo za vlastitu sigurnost
Ovo je slikano iz mog stana u Kumodraškoj, i milanCHE u pravu si, to je kod crvenog solitera u BJ, a u daljini se i vidi D.Končar soliteri (to slučajno znam jer jedna meni veoma draga osoba živi u jednom od njih ![]() Tribal kg, Nenade, super fotografije... Što se tiče aparata, preporučio bih bilo koji (Canon, Nikon...) DSLR aparat, u bilo kom cjenovnom rangu, jer se danas može neki osnovni model (nov ili polovan) može naći za stvarno smiješne pare (čak i ispod 300€). E sad, ja bih više pažnje preporučio izboru objektiva....jer sa dobrim objektivom bilo koji DSLR aparat postaje bitno iskoristljiviji i bolji (oštrina, fokus, brzina rada....). Naravno, sve je pitanje novca i koliko ozbiljno želite da se bavite fotografijom...ali kad jednom vidite svoje slike u ozbiljnoj oštrini, bojama, bešumnosti....postajete zavisni od toga, i sve ostalo vam izgleda bzvz... recimo: http://dl.getdropbox.com/u/769354/IMG_3622.JPG ![]() ps: Diviner, vazda, stvarno se nismo viđeli odavno Last edited by bassystem; 24-05-2009 at 04:40 PM. Reason: syntax err |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
..... he,he,he....pa Ozna sve dozna,DraganCHE!a stan naspram te, tebi veoma drage osobe(1.vrata s'one strane lifta) su moji dragi prijatelji od davnina(i kumovi po kevinoj liniji)-"Ajduci"!....pozdravi mi Chedu,Miru, Djurdju i tebi dragu osobu,kolega....ako vec nisu otisli dole u moj komsiluk( Risan ) btw.kako sljaka onaj Stevin custom bass koji ti je uradio?cimnucu te da te nesto konsultujem u vezi nekog mog "bass-a u pokusaju"..dojadili mi vise VST-ovi za programing... al','ajde da ne smaram forum.....cujemo se poz...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
hahaha, ?to je svijet mali, ili bolje, ?to je jerković mali....bass radi odlično, evo mo?e i vlado da potvrdi, da ne bude da svako hvali svoga konja ![]() ae pa svrati na kafu kad si u kom?iluk, slobodno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ha! Vidite šta otkrih! | balthazaar | Pricaonica | 17 | 27-03-2008 02:54 PM |
Evo Da Vidite Sta Je Masina!! | DaBear | Computer Hardware | 0 | 21-04-2007 01:25 PM |
Koga bi voleli u Beogradu da vidite | AcaHari | Razno | 48 | 20-03-2007 01:07 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |