|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
ovako, povezao sam spdif out soundmax muzicke na spdif in audiophile 24/96, sve radi osim sto kada je selektovan spdif playback na 2496 je ubrzan, kao da je podignut pitch, kad stavim Master Clock na "Internal Xtal" playback je normalan ali spdif ne radi, kada stavim Master Clock na Spdif In onda spdif radi ali se obican playback cuje ubrzano, u cemu gresim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
tvoj soundmax salje frekvencijom semplovanja od 48khz, a karta radi na 44, recimo... proveri, posto ti samo biras koji ti je referentni klok, a frekvenciju podesavas posebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
tako je, svaka cast, hvala, kako da podesim soundmax, i da li je to uopste moguce, da salje frekvencijom 44.1kHz?
za sada sam resio problem tako sto sam stavio 2496 na 48kHz a i winampu sam stavio 48kHz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Mozda je glupo pitanje, ali, zasto uopste koristis tu soundmax kartu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
pa moram da je koristim zbog ulaza na kog je tv kartica prikljucena, da bih cuo zvuk tv kartice, a line-in na 2496 mi treba za druge stvari
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
banned
|
![]()
mislim da ne moze, vecina tih konfencijskih je zakucana na 48khz (kao i sblive!, npr.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
Ubrzano snimanje ??? | Max | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 18-12-2008 02:14 AM |
"moderna muzika" i muzika za pare | balthazaar | Dragan Ivanović | 152 | 24-11-2006 05:21 PM |
Reverb - ima ga, ali se ne cuje.... | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 27-01-2006 10:05 PM |