|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ako tako pogleda? na stvari - za?to bi neko pravio uktramegadeluks DVD rezač sa do?ivotnom garancijom kad će? ga i ovako i onako uskoro baciti? Ista stvar sa napajanjima, matičnim pločama, čime god... ?ta god da ti rikne, neće? kupiti to isto nego ne?to savremenije, a sticajem okolnosti firma čiji ti je deo upravo riknuo nudi novu tehnologiju po suuuuper povoljnoj ceni ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ja racunar nisam ugasio jedno 6 meseci. Ako se zapali zalicu ga kantom vode. A ako nisam tu kada se zapali, neka zalivaju komsije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
ja ga ne gasim po par meseci, i napajanje mi pre neki dan sprzilo SVE, morao sam da zamenim sve, jel ovo neki bad moon pa svi u havariji il mi se cini????
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Desavale su se slicne stvari i sa "factory built" masinama, pun je internet raznih class action tuzbi itd. Evo npr. famozni Apple: http://gadgetblips.dailyradar.com/st...er_fire_prone/
Da ne pocinjemo o samozapaljivim automobilima itd... Sve to ide uz risk management http://en.wikipedia.org/wiki/Risk_management
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
To se nekada u školi, na času likovnog, zvalo : "mrtva priroda".
Pošto je fotka, onda ćemo to od sada na času 'umjetničke fotografije' zvati opet : "mrtva priroda". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
par reci... | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 26 | 23-08-2009 08:45 AM |
Perune reci nam nešto više o OPEN LABS Neko | Geronimo | Computer Hardware | 18 | 14-04-2009 10:54 PM |