|
Slobodan Milunović - Boban Muzičar (gitara), producent, mastering tehničar (Fabrika13). |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
...o meni.
koliko sam uspeo u ova dva dana odkada sam na forumu da provalim, mislim da dosta ekipe znam, sto licno a sto preko rada. hvala vam na ovoj prilici da preko foruma podelim svoje (ne)znanje i iskustvo sa vama. podelio bi ovo nase druzenje na cetiri osnovna thread-a: (...a naravno svako moze da postavi novu temu za razgovor i diskusiju). 1. Kreativan deo masteringa (kako pristupiti pojedinom mixu) 2. Tehnicki deo masteringa (oprema i akustika studija) 3. Pitanja vezana direktno za projekte koje sam masterovao. 4. Pitanja vezana direktno za projekte koje sam producirao, snimao i mixao. a evo i nekoliko recenica o meni. snimanjem i produkcijom sam poceo ozbiljno da se bavim 1995 kada sam se preselio u Austriju. za relativno kratko vreme sam napravi maleno ime u metal krugovima i poceo da produciram bandove koji imaju ugovore sa nuclear blast, century media, spv, edel, universal... posto sam bio primoran da dosta stvari sam masterujem, poceo sam nakon nekog vremena da iskreno volim taj proces i 2000 godine sam odlucio da prodam studio i posvetim se masteringu podpuno. imao sam srecu da sam se "uvalio" u gold chamber mastering gde sam ispekao zanat. tamo sam bio do 2007, ozenio se u ljubljani i spakovao kofere. od tada sam u fabrici zajedno sa nevenom i volim svaki dan proveden ovde. ako vas jos nesto interesuje iz moje biografije samo pitajte. pozdrav bo p.s. molim vas da sve sto budem pisao uzmete kao SAMO moje licno misljenje koje NI NA KOJI NACIN NE REPREZENTIRA FILOZOFIJU RADA I POSLOVANJA STUDIJA fabrika13mastering. nas je trojica tamo i svako je najpametniji na svetu. Last edited by Bo_13; 07-05-2009 at 04:29 PM. Reason: zaboravnost |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Dobrodosao
![]() ![]() ![]() ![]() Super sto si ovde, ultra mi je drago ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Dobrodoslicu ti i ja zelim, i da ti kazem da nam se nivo foruma u poslednje vreme jako povecava ozbiljnim gostima producentima, pa postaje sve vise interesantno
|
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
hvala vam ljudi...
![]() bolje vas nasao...sve. pozdrav |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
zivot je cudo...boban i ja smo se tada bukvalno upoznali, a zavrsilo se na kraju tako da smo ozenjeni sa dve rodjene sestre ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
Dobrodo?ao
![]() ![]()
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Dobro dosao i sa moje strane sve pohvale za tvoj rad.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Dobrodosao,
bas mi je drago da si se u tako kratkom roku odlucio biti gost foruma, a pogotovo zato sto se uglavnom bavis masteringom koji je ovdje (u odnosu na ostale elemente) pomalo zapostavljen. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta reci! | LACKY | Computer Hardware | 16 | 17-05-2009 10:30 AM |
Perune reci nam nešto više o OPEN LABS Neko | Geronimo | Computer Hardware | 18 | 14-04-2009 10:54 PM |