|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ali takodje sam uvideo da kad odem u neki akustichki sredjen prostor (npr. studio M ili Hammer) odlichno sve chujem i percepiram i milslim da bih mogao uraditi jos bolji mix.. mnooogo bolji... Last edited by silicon science; 23-04-2009 at 02:19 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Taj fenomen sam od skora poceo da primecujem... i nama (meni i mojim saradnicima) to objasnjava neke druge pojave... Na forumu je napomenuto da je pogresno uciti sviranje bubnjeva sa denfovanim dobosom... jer onda covek nikad ne nauci kako da STVARNO udari dobos... ne znam nista prakticno o tome, samo citam sta drugi pisu... Slicna prica je i ovde... naslucujem. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
grafička kartica - utječe li na performanse daw-a? | funksoulbrother | Computer Hardware | 9 | 08-02-2009 10:15 AM |
Soba u Sobi | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 43 | 07-10-2008 11:10 PM |
Izrada sobe u sobi | Tuta_bugarin | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 25-07-2008 12:03 PM |
Gde postaviti sto i monitore u ovoj sobi? | disco violence | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 15-06-2008 05:23 PM |